Auto Show 2010: Opel Antara facelift

Διακριτικές αλλαγές – νέοι κινητήρες

  • -
  • -

Με επίκεντρο το μικρής έκτασης αισθητικό facelift και την ανανέωση της γκάμας των κινητήρων, το νέο Antara, συνεχίζει την πορεία του στην αγορά, αποτελώντας το μοναδικό SUV στην γκάμα της Opel.

Στις αλλαγές του εξωτερικού σημειώστε ότι το ανασχεδιασμένο Antara θα έχει νέα μάσκα, χρώμιο σε γρίλια και φώτα ομίχλης και θα αλλάξουν τα πίσω φώτα. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν μικροαλλαγές στην κονσόλα και το ταμπλό. Οι μικρές διαφοροποιήσεις στο πλαίσιο, λειτουργούν προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς και της στιβαρής αίσθησης στο δρόμο. Παράλληλα, έχουν γίνει βελτιώσεις και στον τομέα της ηχομόνωσης στην καμπίνα των επιβατών.

Η βασική έκδοση βενζίνης των 2.4 λίτρων, αποκτά επιπλέον δύναμη 30 ίππων, φτάνοντας τους 170, τηρώντας παράλληλα και τις προδιαγραφές ρύπων Euro5 (εκπομπές CO2 από 206 gr/km για 2WD). Επιπλέον θα υπάρχει και έκδοση με κίνηση αποκλειστικά στον εμπρός άξονα, που θα πλαισιώνει την κλασσική τετρακίνητη εκδοχή, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (η 2WD μόνο με χειροκίνητο). Στη γκάμα θα προστεθεί ένας σύγχρονος diesel 2.2 λίτρων τεχνολογίας CDTi σε δύο εκδόσεις με απόδοση 163 (CO2 από 167 gr/km) και 184 ίππων (CO2 από 175 gr/km), αντικαθιστώντας τον προγενέστερο 2.0 CDTi. Ο μικρότερος θα προσφέρεται σε δικίνητη ή τετρακίνηση μετάδοση με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Ο ισχυρότερος 2.2CDTi θα έχει μόνιμη τετρακίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...