Honda Jazz facelift

Διακριτικές αλλαγές στην εμφάνιση

  • -
  • -

Με αφορμή τον εμπλουτισμό της γκάμας του, με την υβριδική έκδοση, η Honda προχωρά σε ένα μικρής έκτασης facelift στο πετυχημένο supermini της. Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του Jazz facelift είναι διακριτικές, περιλαμβάνοντας ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, οι οποίοι διαθέτουν καλύτερη αεροδυναμική, μειώνοντας τον συντελεστή οπισθέλκουσας Cd:0.33. Τα νέα φωτιστικά σώματα και η ελαφρώς διαφορετική μάσκα, προσφέρουν με τη σειρά τους στην φρεσκάδα της ανανέωσης. Στο εσωτερικό, η διαδικασία αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων, προσφέρει πλέον πιο πολλές δυνατότητες φόρτωσης και μεγαλύτερη άνεση.

Οι κινητήρες των 1.2 και 1.4 λίτρων i-VTEC συνεχίζουν να απαρτίζουν την γκάμα του Jazz, με την υβριδική έκδοση (CO2 είναι 104 gr/km ) να ενισχύει το οικολογικό προφίλ της εταιρείας. Οι εκπομπές CO2 είναι 123 gr/km για το 1.2 και 126 gr/km για το 1.4. Αλλαγές και βελτιώσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση, η οποία προσφέρει καλύτερη ποιότητα κύλισης. Οι νέες ρυθμίσεις που έχουν επιλεχθεί, εξυπηρετούν, εκτός από την άνεση και την οδική συμπεριφορά, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Honda.

Η επιστροφή του CVT

Δυναμικά επανέρχεται το κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοσης CVT στην γκάμα του Honda Jazz. Ένα τέτοιο αυτόματο κιβώτιο εξόπλιζε πετυχημένα την πρώτη γενιά, αλλά είχε εγκαταλειφτεί στο καινούργιο Jazz, για χάρη του ημιαυτόματου (i-SHIFT). Με αφορμή το facelift, το ανανεωμένο μοντέλο θα διαθέτει πλέον την δυνατότητα να εξοπλιστεί με αυτόματο κιβώτιο CVT, στην έκδοση 1.4 λίτρων ( CO2 125 gr/km). Στην νέα υβριδική έκδοση, το CVT ανήκει στον βασικό εξοπλισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...