Επίσημο: Έτσι θα είναι το νέο Toyota C-HR

Το μοντέλο που ξεπούλησε κυριολεκτικά – ειδικά στην Ελλάδα – αναβαθμίστηκε ριζικά και ετοιμάζεται να «σπάσει» εκ νέου τα ταμεία. Πάρτε μια γεύση από την επόμενη γενιά του C-HR.

  • -
  • -

Ήταν το 2016 όταν η Toyota παρουσίασε στο κοινό ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, το οποίο ξέφευγε τελείως από το συντηρητισμό των Ιαπώνων, προβάλλοντας μια εξαιρετικά τολμηρή σχεδιαστική εικόνα. Από τότε, το C-HR δημιούργησε μια ολόκληρη κατηγορία, αλλάζοντας ολόκληρη τη φιλοσοφία της μάρκας. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με τους αγοραστές να γοητεύονται από τον δυναμισμό και το νεανικό του προφίλ.

toyota

6 χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης γενιάς του C-HR, η Toyota ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά δημοφιλούς μικρομεσαίου SUV. Στις πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, βλέπουμε την πρωτότυπη έκδοση, αυτή στην οποία θα βασιστεί το κανονικό μοντέλο.

toyota

Από το Prologue concept αντιλαμβανόμαστε πως το C-HR υιοθετεί μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, με μοντέρνες πινελιές φινιρίσματος, άκρως επιθετική μάσκα, λεπτά φωτιστικά σώματα LED, μεγαλύτερους τροχούς και ιδιαίτερα τονισμένο πίσω τμήμα. Το αυτοκίνητο είναι ξεκάθαρα πιο σπορτίφ, με τα πίσω παράθυρα να παραμένουν σε σμίκρυνση και τη λαβή των πίσω θυρών να έχει τοποθετηθεί στο τελείωμα της γωνίας του φαναριού.

Πότε θα βγει στους δρόμους το νέο C-HR

Αν και η Toyota δεν δίνει πληροφορίες για το αυτοκίνητο, πιθανότατα βασίζεται στην πλατφόρμα «TNGA» και συγκεκριμένα στην εκδοχή της η οποία ονομάζεται «E3». Θα προσφέρεται τόσο ως υβριδικό όσο και ως plug-in hybrid, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Το απλό hybrid θα έχει πολύ υψηλότερες δυνατότητες απόδοσης, ισχύος και αυτονομίας.

toyota

Δείτε εδώ τα 5+1 Toyota χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Αναλυτικά στοιχεία για το νέο C-HR θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Η ανάπτυξή του πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία και η παραγωγή του θα συνεχίσει να γίνεται επί ευρωπαϊκού εδάφους. Η επίσημη πρεμιέρα του αναμένεται μέσα στο 2023.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...