Οι τιμές του νέου Nissan X-Trail στην Ελλάδα [video]

Η νέα γενιά του X-Trail έρχεται στη χώρα μας έχοντας εντυπωσιακή εμφάνιση, premium καμπίνα με 5 ή 7 θέσεις και εξηλεκτρισμένα σύνολα.

  • -
  • -

Η Nissan ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της, με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου X-Trail τέταρτης γενιάς. Το νέο SUV της ιαπωνικής φίρμας διακρίνεται για το δυναμικό design, την ευελιξία, την άνεση, τις προηγμένες δυνατότητες τετρακίνησης και τους αποδοτικούς κινητήρες.

Σε σχέση με το απερχόμενο X-Trail, αυτό έχει πιο μοντέρνο και μυώδες στυλ. Διαθέτει «αιωρούμενη» οροφή και μάσκα V-motion που πλαισιώνεται από εντυπωσιακούς προβολείς που φαίνονται καλουπωμένοι στον εμπρός προφυλακτήρα. Οι διευρυμένοι θόλου προσδίδουν αθλητικότητα στο αμάξωμα, με τα ιδιαίτερης εμφάνισης φώτα πίσω και το ασημί πάνελ να ολοκληρώνουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου. Η αεροδυναμική του αμαξώματος μήκους 4.680 χλστ. έχει βελτιωθεί σημαντικά, όπως και η εικόνα, χάρη στα 10 χρώματα και τους πέντε συνδυασμούς διχρωμίας.

xtrail

Η πλατφόρμα CMF-C – ίδια με αυτή του Qashqai – έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ακαμψίας αλλά και τη μείωση του βάρους. Για πρώτη φορά, η πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών στο X-Trail είναι τώρα κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά. Οι μπροστινές και οι πίσω πόρτες, τα μπροστινά φτερά και το καπό, είναι όλα κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Αυτό μεταφράζεται σε βελτίωση, άνεση στην οδήγηση και οδηγική απόκριση που συναντάται σε ανώτερη κατηγορία οχημάτων, καθώς και σε εξαιρετική ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, ωφελώντας ταυτόχρονα τις συνολικές επιδόσεις του αυτοκινήτου

Πολυτελές εσωτερικό με ψηφιακές οθόνες

Η καμπίνα του ολοκαίνουργιου Nissan X-Trail θέτει ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία  με αναβαθμισμένη ατμόσφαιρα, ξεχωριστή σχεδίαση και βελτιωμένη χρηστικότητα. Οι προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility βρίσκονται στα χέρια του οδηγού, με άνεση και ποιότητα σε κάθε άγγιγμα. Νέα υλικά κορυφαίας ποιότητας, έξυπνα χαρακτηριστικά και με προσοχή στην λεπτομέρεια ενισχύουν την καμπίνα, που προσφέρει κορυφαία σχεδίαση και πρακτικότητα σε κάθε διάσταση.

xtrail

Σε κάθε σημείο βρίσκονται έξυπνες θήκες ακόμη και για tablet, οι πίσω πόρτες ανοίγουν σχεδόν στις 90 μοίρες για εύκολη πρόσβαση στα καθίσματα, με σημεία φόρτισης USB τύπου A και USB τύπου C και κλιματισμό να είναι διαθέσιμα και τους πίσω επιβάτες. Οι γονείς των μωρών και των νηπίων θα εκτιμήσουν την ενσωμάτωση αντηλιακών κουρτινών στις πόρτες των πίσω επιβατών, που προσφέρουν προστασία στις ηλιόλουστες μέρες, χάρη στον πανεύκολο χειρισμό τους.

Στην 7θέσια διάταξη, τα δύο τελευταία καθίσματα είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενούν επιβάτες ύψους έως 160 cm, τοποθετώντας το  X-Trail μεταξύ των πιο γενναιόδωρων στην κατηγορία του. Όσο για το πορτμπαγκάζ, με συνολική χωρητικότητα 585 λίτρων συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων στην κατηγορία. Επιπρόσθετα, η αρθρωτή διάταξη των δύο διαχωριστικών του χώρου αποσκευών με τις 16 διαφορετικές διατάξεις και η ηλεκτρική πίσω πόρτα, εκτοξεύουν την πρακτικότητα.

xtrail

Όπως κάθε νέο μοντέλο, έτσι και το X-Train προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο συνδεδεμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης ενσωμάτωσης smartphones, WiFi στο αυτοκίνητο για έως και επτά συσκευές, τις υπηρεσίες NissanConnect, καθώς και μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να παρακολουθείτε το όχημα.

Η μεγαλύτερη, υψηλότερης ανάλυσης οθόνη 12,3 ιντσών του NissanConnect είναι μια ψηφιακή πύλη στις ρυθμίσεις πλοήγησης, ψυχαγωγίας και των λειτουργιών του οχήματος και είναι συμβατή τόσο με το Android Auto όσο και με το Apple CarPlay, όπου στο τελευταίο διατίθεται ασύρματη σύνδεση.

xtrail

Μια νέα υψηλής ευκρίνειας, πλήρως ηλεκτρονική οθόνη πολλαπλών πληροφοριών TFT 12,3 ιντσών, προσφέρει μια επιλογή διαμορφώσιμων διατάξεων για την εμφάνιση πληροφοριών πλοήγησης, ψυχαγωγίας, κυκλοφορίας ή λειτουργιών του οχήματος, όλα ελεγχόμενα από έναν νέο διακόπτη απτικής κύλισης στο τιμόνι. Παράλληλα, το καινοτόμο Head-Up Display (HUD) των 10,8 ιντσών,  παρέχει το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία. 

Υβριδικό και e-Power έως 213 ίππους

Κάτω από το καπό του Nissan X-Trail φιλοξενούνται τρία διαφορετικά σύνολα. Στη βάση βρίσκεται ο 1.500άρης βενζινοκινητήρας των 163 ίππων που συνδυάζεται με κιβώτιο CVT. Μάλιστα, αυτός είναι και ο μοναδικός που το αυτοκίνητο προσφέρεται σε 5 και 7 θέσεις. Οι εκδόσεις e-Power με τους 204 ίππους και e-4orce με τους 213 ίππους, έρχονται αρχικά, μόνο ως πενταθέσιες.

xtrail

Το σύστημα e-Power αποτελείται από μπαταρία υψηλής απόδοσης και σύστημα μετάδοσης κίνησης ενσωματωμένα με βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων μεταβλητής σχέσης συμπίεσης, γεννήτρια ισχύος, μετατροπέα και μπροστινό ηλεκτροκινητήρα 150 kW. Αυτό το μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σημαίνει ότι η ισχύς στους τροχούς προέρχεται μόνο από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα την άμεση, γραμμική απόκριση στο γκάζι, με την τελική ισχύ του συστήματος να φτάνει τα 213PS στην έκδοση e-4orce.

Εκτός από αυτά τα πλεονεκτήματα, το σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER εγγυάται μια αθόρυβη οδήγηση, όπου για παράδειγμα στα 40 km/h ο ήχος στο αυτοκίνητο μειώνεται κατά 8db σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα. Όσο για το e-4orce έχει 10.000 φορές ταχύτερη απόκριση ροπής σε σχέση με ένα μηχανικό σύστημα 4WD. Επιπλέον, η συνεχής ανακατανομή της ροπής και η σχεδόν τέλεια ισορροπία βάρους συμβάλλουν στον καθησυχαστικό χειρισμό και την οδηγική άνεση, επιτρέποντας μια δυναμική αλλά ομαλή οδηγική εμπειρία.

xtrail

Το e-4ORCE είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών της Nissan που διαχειρίζεται με ακρίβεια την απόδοση ισχύος και την απόδοση πέδησης για ομαλότητα και σταθερότητα. Το σύστημα ενισχύει την εμπιστοσύνη του οδηγού, εντοπίζοντας την επιθυμητή γραμμή οδήγησης, σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια του δρόμου, χωρίς αυτός να χρειάζεται να αλλάξει στυλ οδήγησης ή εισόδου.

Πόσο κοστίζει το νέο X-Trail

Το νέο ολοκαίνουργιο X-Trail διατίθεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Energy, Acenta, N-Connecta, Techna και Techna Plus. Οι τιμές ξεκινούν από τις 38.590€ (υβριδική έκδοση 1,5lt 163PS, εξοπλισμού N-Connecta), με τις παραγγελίες να ξεκινούν άμεσα. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στην Ελλάδα προς τα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου. Για να δείτε αναλυτικά τις τιμές πατήστε εδώ

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...