Το CUPRA Formentor VZ5 σε συλλεκτική έκδοση 999 μονάδων

Η CUPRA φέρνει ακόμη περισσότερη μοναδικότητα στο CUPRA Formentor VZ5 καθώς ξεκινάει την παραγωγή της ειδικής έκδοσης Taiga Grey.

  • -
  • -

Το CUPRA Formentor είναι η απόλυτη έκφραση των επιδόσεων για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, συνδυάζοντας ένα προηγμένο και στιβαρό πλαίσιο με ένα προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης, ένα κιβώτιο ταχυτήτων γρήγορων αλλαγών και την αξεπέραστη εγγύηση της τετρακίνησης, σε συνδυασμό με τον εμβληματικό 5-κύλινδρο κινητήρα TSI 2,5 λίτρων, που αποδίδει 390 PS (287kW) και 480 Nm.

Η μοναδικότητα του Formentor VZ5 της CUPRA ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη της συλλεκτικής έκδοσης VZ5 Taiga Grey. Θα διατίθεται στο μοναδικό χρώμα Taiga Grey, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό και μόνο για 999 μονάδες. Το εξωτερικό χρώμα συνδυάζεται με ένα συγκεκριμένο εσωτερικό σε Dinamica Black, με ραφές στο χρώμα του χαλκού και καφέ δερμάτινα καθίσματα.

Κάθε CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey θα περιλαμβάνει τον αριθμό του οχήματος χαραγμένο με λέιζερ στο πάνελ της πόρτας, υπογραμμίζοντας την αποκλειστικότητα του αυτοκινήτου και σηματοδοτώντας τη θέση του στην ιστορία της μάρκας.

CUPRA

CUPRA

Και ο ισχυρός χαρακτήρας ενισχύεται από τα φώτα Matrix LED, που αποτελούν πλέον στάνταρ εξοπλισμό για το CUPRA Formentor VZ5, προσφέροντας πιο φωτεινό, πιο έξυπνο και εξαιρετικά αποδοτικό φωτισμό. Σε συνδυασμό με την μπροστινή κάμερα του αυτοκινήτου, το σύστημα των Matrix LED μπορεί να ρυθμίσει δυναμικά την κατανομή του φωτός. Ο συνδυασμός των Matrix LED προβολέων και του αυτόματου φωτισμού καθιστά δυνατή την οδήγηση με αναμμένη τη μεγάλη σκάλα ανά πάσα στιγμή καθώς δε θαμπώνει τους άλλους οδηγούς.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε το CUPRA Formentor 1.5 TSI DSG

Η παραγωγή του CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Martorell και περιορίζεται σε μόλις 999 μονάδες, που αποτελούν μέρος της συνολικής παραγωγής CUPRA Formentor VZ5 των 7.000 μονάδων.

Πηγή: Δελτίο Τύπου CUPRA

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...