Ανανέωση για το crossover Audi A4 allroad quattro

Η έκδοση του Audi A4 allroad quattro για το 2022 θα προσφέρει νέα πακέτα εξοπλισμών, αλλά και μικρές αισθητικές αλλαγές

  • -
  • -

Η Audi μπορεί να προχωρά με γοργούς ρυθμούς την εξέλιξη της νεότερης γενιάς του Α4, αλλά παράλληλα φροντίζει να διατηρήσει φρέσκια τη σημερινή έκδοση, η οποία εξακολουθεί να πωλείται στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Με δεδομένο το γεγονός ότι πιθανότατα να είναι η τελευταία χρονιά του σημερινού Α4 στην ευρωπαϊκή αγορά, η Audi φρέσκαρε την έκδοση allroad quattro, ενώ πρόσθεσε στη γκάμα μία σειρά από νέα πακέτα εξοπλισμού.

Πλέον, το πολυτελές crossover της γερμανικής εταιρείας θα διατίθεται με το πακέτο Black Optics Pro Package, το οποίο και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, ενισχύοντας τα περιπετειώδη του χαρακτηριστικά, αλλά προσφέροντας παράλληλα και μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης. Η πλέον ευδιάκριτη διαφορά είναι η χρήση μαύρου gloss γυαλιστερού πλαστικού σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, όπως τα προστατευτικά στο πλάι, αλλά και εμπρός/πίσω, αλλά και στους καθρέπτες και τη μάσκα του αυτοκινήτου. Το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο ανάμεσα από τις απολήξεις εξάτμισης, στο νέο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, όπως και στο σήμα της Audi στην 5η πόρτα.

Δείτε ακόμη: Τι διαφορές έχει το νέο Audi A1 allstreet!

Δείτε ακόμη: Η video-δοκιμή του Audi Q4 Sportback e-tron 50

Όλες αυτές οι στιλιστικές αλλαγές είναι μέρος της αναβάθμισης του A4 allroad quattro, το οποίο προσφέρεται ήδη στη Γερμανία, διατίθεται στο πακέτο που βλέπετε στις εικόνες (Black Optics Pro) με επιπλέον κόστος 775 €. Σημειώστε, πως στην παλέτα χρωμάτων του γερμανικού crossover προστέθηκαν δύο ακόμα νέα χρώματα, τα Chronos Gray και District Green.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...