Η Ford μας δίνει τα πρώτα πλάνα του νέου SUV, Everest [Video]

Δες πότε θα παρουσιαστεί το SUV που βασίζεται στην νέα γενιά του Ford Ranger εδώ

  • -
  • -

Η Ford δημοσίευσε το πρώτο teaser για την επόμενη γενιά του Everest, το SUV που πατά πάνω στην αρχιτεκτονική του ολοκαίνουργιου Ranger. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 και προορίζεται για συγκεκριμένες αγορές όπως οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, η Αυστραλία, ενώ πιθανότατα να φτάσει και στην ινδική αγορά με άλλη ονομασία.

Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που πρωταγωνιστεί στο video που θα βρείτε παρακάτω επιτρέπει σε όσους έχουν δει την νέα γενιά του Ranger να διακρίνουν τα κοινά σημεία στην εμφάνιση. Το εμπρός μέρος για παράδειγμα φαίνεται πανομοιότυπο με το αμερικανικό pick-up, ενώ στο προφίλ του οχήματος, η βασική διαφοροποίηση είναι η αντικατάσταση της καρότσας με ένα τυπικό τελείωμα ενός 5-θυρου SUV.

Αν και δεν έχουμε πλάνα από το εσωτερικό του οχήματος, πιθανότατα μία εικόνα από την καμπίνα του Ranger να είναι αρκετή. Θυμίζουμε πως το δημοφιλέστερο pick-up όλων των εποχών στην τελευταία του εκδοχή έρχεται με οθόνη 10,1 ή 12 ιντσών για το infotainment, ψηφιακό πίνακα οργάνων και υλικά πολύ υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με τον προκάτοχο του.

interior

*Η εικόνα του εσωτερικού είναι από το νέο Ford Ranger
Όπως συμβαίνει και με το επόμενο Volkswagen Amarok που θα κυκλοφορήσει, το Everest λογικά θα εξοπλίζεται και με τα μηχανικά μέρη του μοντέλου στο οποίο βασίζεται. Θυμίζουμε πως οι επιλογές του Ranger περιλαμβάνουν έναν τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3 λίτρων, έναν 2λιτρο turbodiesel και έναν 3λιτρο 6κύλινδρο turbodiesel. Φυσικά μην ξεχνάμε πως υπάρχει και μία εξηλεκτρισμένη έκδοση η οποία έχει κάνει την εμφάνιση της σε διάφορες δοκιμές εξέλιξης, αυξάνοντας τις πιθανότητες και για μία plug-in hybrid εκδοχή του μοντέλου.

Θα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ford Everest καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του. Μέχρι τότε δείτε το video που δημοσίευσε η εταιρεία ακριβώς από κάτω.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...