Lamborgini – Sesto Elemento

Στο Παρίσι η αποκάλυψη

  • -
  • -

Το παιχνίδι της Lamborghini λαμβάνει τέλος, με το κρυφτό για το ποιόν του νέου μοντέλου να αποκαλύπτεται στο Παρίσι. Το εντυπωσιακό concept υμνεί την χρήση ανθρακονημάτινων υλικών, ενώ διαθέτει εξαιρετικά εντυπωσιακό σχήμα. Η χρήση των προηγμένων υλικών, επιτρέπει την συγκράτηση του βάρους, στον 1 τόνο (999 kg).

Η χρήση από ανθρακονημάτινα υλικά  έχει γίνει στο μονοκόμματο πλαίσιο, στις εξωτερικές επιφάνειες, τις ζώνες παραμόρφωσης, μέχρι και στην ανάρτηση και τα ημιαξόνια.

Στο κέντρο του αμαξώματος εδράζεται ο προερχόμενος από την Gallardo LP 570-4 Superlegerra, V10 5.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 570 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Η αναλογία κιλών ανά ίππων, φτάνει το εντυπωσιακό 1.75 kg/PS, ενώ οι επιδόσεις αναμένονται κορυφαίες, με το 0-100 km/h σε 2.5 sec και την τελική να αγγίζει τα 350 km/h.

Τα εντυπωσιακά στοιχεία εμφάνισης και τα ανθρακονημάτινα υλικά κυριαρχούν και στο εσωτερικό του πρωτοτύπου. Η Lamborghini δεν ξεκαθάρισε αν σκέφτεται να ρίξει το αυτοκίνητο κάποια στιγμή στην παραγωγή ή θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και τεχνολογίας για νέα μοντέλα του μέλλοντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...