Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Range Rover - Τιμές

Εντυπωσιακό, πιο προηγμένο από ποτέ και φτιαγμένο για τους πιο απαιτητικούς. Το νέο Range Rover είναι εδώ.

  • -
  • -

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, την Πέμπτη 5 Μαΐου, η ελληνική αντιπροσωπεία της Land Rover παρουσίασε στο κοινό τη νέα γενιά του Range Rover. Ανέκαθεν, το Range Rover απευθυνόταν στους λίγους, σε εκείνους που δεν ήθελαν να συμβιβαστούν με κανέναν τρόπο και ζητούσαν κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες, κύρος, ποιότητα και αστείρευτη πολυτέλεια. Η ναυαρχίδα της Land Rover έφτασε αισίως και στη χώρα μας, ενώ εμείς το έχουμε ήδη γνωρίσει από κοντά στη Γερμανία.

Πόσο κοστίζει όμως ένα από τα πολυτελέστερα, πιο εντυπωσιακά και τεχνολογικά προηγμένα τετράτροχα στον πλανήτη; Ο τιμοκατάλογος «ανοίγει» από τις 144.368 € στη βασική έκδοση του μοντέλου. Πριν επεκταθούμε όμως και στις υπόλοιπες, ακριβότερες, ισχυρότερες και ακόμη πιο πολυτελείς παραλλαγές του, ας θυμηθούμε μερικά βασικά πράγματα για τη νέα γενιά του Range Rover.

Οι κινητήρες του νέου Range Rover

Το νέο Range Rover προσφέρει εξηλεκτρισμένες επιδόσεις με νέους υβριδικούς κινητήρες Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) και συγκεκριμένα τα P440e και P510e. Αλλά και τους τελευταίας γενιάς ήπια υβριδικούς κινητήρες MHEV P360 και P400 Ingenium βενζίνης και D250, D300 & D350 ντίζελ. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο ισχυρός βενζινοκινητήρας P530 Twin Turbo V8 που προσφέρει εμφανώς βελτιωμένες επιδόσεις και είναι 17% πιο αποδοτικός από τον προηγούμενο Range Rover V8.

Οι αγοραστές του Range Rover θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε Plug-In Hybrid, mild hybrid προτάσεις βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και της κορυφαίας V8 των 4.4 λίτρων που δεν διαθέτει υβριδική υποβοήθηση.

Η τεχνολογία που ενσωματώνει

Η οθόνη του PiVi Pro έχει διαγώνιο 13.1 ίντσες και το μενού είναι απλοποιημένο ώστε πάνω από το 90% των λειτουργιών να εκτελούνται με δύο κινήσεις από την κεντρική οθόνη.

Το Νέο Range Rover προσφέρει την υπηρεσία Amazon Alexa. Η χρήση φωνητικών εντολών στη καθομιλουμένη προσφέρει μια αίσθηση αβίαστης, σύγχρονης ψηφιακής πολυτέλειας και βέλτιστης εργονομίας. Οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται τα πάντα, από τις αγαπημένες τους λειτουργίες infotainment μέχρι την επιλογή μουσικού κομματιού και την πλοήγηση ή τηλεφωνικές επαφές – και όλα αυτά, με τα χέρια στο τιμόνι και το βλέμμα στο δρόμο.

Ο ελληνικός τιμοκατάλογος του Range Rover

  • 3.0 Diesel MHEV AWD 249 PS SE: 144.368 €
  • 3.0 Diesel MHEV AWD 300 PS SE: 148.715 €
  • 3.0 Diesel MHEV AWD 350 PS HSE: 165.991 €
  • 3.0 Petrol MHEV AWD 400 PS HSE: 163.851 €
  • 3.0 Petrol PHEV AWD 440 PS SE: 145.499 €
  • 3.0 Petrol PHEV AWD 510 PS HSE: 162.970 €
  • 4.4 Petrol AWD 530 PS HSE: 207.228 €

 

Στον τιμοκατάλογο του Range Rover υπάρχουν πολλές ακόμη εκδόσεις εξοπλισμού (SV, First Edition, Autobiography) αλλά και συνδυασμοί με μακρύτερο μεταξόνιο (LWB - Long Wheelbase) για να βρουν και οι πιο απαιτητικοί πελάτες το ιδανικό αυτοκίνητο. Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές όλων των εκδόσεων. (αρχείο pdf)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...