To Toyota C-HR φρεσκάρεται για το 2022

Νέο σύστημα πολυμέσων, περισσότερες χρωματικές επιλογές και μικρές αλλαγές στο εσωτερικό δέχθηκε το C-HR για να υποδεχθεί τον νέο χρόνο.

  • -
  • -

Το Yaris Cross είναι το SUV που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στην γκάμα της Toyota αυτή τη στιγμή, όμως και το μεγαλύτερο C-HR καταφέρνει να διατηρεί ένα πολύ καλό πρόσωπο στις πωλήσεις του, οπότε οι Ιάπωνες δεν μπορούσαν να το αφήσουν στην τύχη του. Η εταιρεία προχώρησε σε μικρά, στοχευμένα updates που θα το κρατήσουν επίκαιρο, ξεκινώντας από το σύστημα infotainment.

Πιο συγκεκριμένα, το C-HR του 2022 θα αποκτήσει το νέο σύστημα Toyota Smart Connect, το οποίο ανεβάζει το επίπεδο στο κομμάτι της ενημέρωσης και της συνδεσιμότητας. Με ταχύτερο επεξεργαστή για ακόμη καλύτερη απόκριση, αλλά και νέα οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας των οκτώ ιντσών, θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο συγκριτικά με το σημερινό. Παράλληλα θα κερδίσει νέες λειτουργίες όπως live ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ ΝΕΟ TOYOTA YARIS CROSS 



Σύμφωνα με την Toyota το νέο σύστημα υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με την πλατφόρμα Apple CarPlay, αλλά και ενσύρματη σύνδεση με Android Auto. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ακόμη πιο προηγμένο σύστημα με πλοήγηση, χάρτες σε 3D απεικόνιση, ενημέρωση για σταθερές κάμερες ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο και προβολή των οδικών σημάτων. Το Toyota C-HR για το 2022 θα κερδίσει νέα χρώματα στην παλέτα του, καινούργια σχέδια για τις ζάντες, όπως και διαφορετικές επενδύσεις για το εσωτερικό του.

Οι παραγγελίες για το φρεσκαρισμένο Toyota C-HR στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν από τον Δεκέμβρη και οι πρώτοι πελάτες θα παραλάβουν στις αρχές του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ TOYOTA C-HR 1.8 HYBRID

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...