Η πιο σπέσιαλ έκδοση της Porsche Panamera

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα πιο ξεχωριστά τετράθυρα σπορ αυτοκίνητα, προσφέρει η Porsche στους υποψηφίους αγοραστές

  • -
  • -

Η γερμανική φίρμα λανσάρει στην αγορά την πιο ιδιαίτερη, κομψή και πολυτελής έκδοση της Panamera. Το μοντέλο της Porsche διαθέτει στοιχεία που τονίζουν τη μοναδικότητά του και αυξάνουν το exclusivity του αυτοκινήτου.

panamera platinum1

Η Panamera Platinum Edition απευθύνεται σε αυτούς που επιζητούν κάτι διαφορετικό, τόσο από πλευρά αισθητικής όσο και εξοπλισμού. Το αποκλειστικό χρώμα του αμαξώματος, οι ζάντες 21 ιντσών σε platinum απόχρωση οι μαύρες sport απολήξεις των εξατμίσεων, τα φιμέ τζάμια και το ειδικό μαύρο φινίρισμα High-Gloss των παραθύρων υπογραμμίζουν την ιδιαιτερότητα της έκδοσης.

Σε απόχρωση platinum είναι και οι εισαγωγές αέρα πίσω από τους εμπρός τροχούς, το λογότυπο Porsche και τα διακριτικά του μοντέλου, όπως και το «e-hybrid» στο πλάι του αμαξώματος.

panamera platinum2

Ο εξοπλισμός του sport τετράθυρου μοντέλου είναι πλουσιότατος, περιλαμβάνοντας εκτός των γνωστών συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση που συνεργάζεται με το Porsche Active Suspension Management (PASM), εξωτερικούς καθρέπτες με αυτόματη φωτοσκίαση, προβολείς LED matrix με σύστημα Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), πανοραμική οροφή, Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας και επιπλέον στα υβριδικά μοντέλα on-board φορτιστής AC με δυνατότητα φόρτισης 7.2 kW.

panamera platinum3

Η διακριτική πολυτέλεια επεκτείνεται και στο εσωτερικό των Panamera Platinum. Δεσπόζουν, το sport GT τιμόνι, η υποβοήθηση Lane Change, το αθόρυβο κλείσιμο των θυρών, τα άνετα ηλεκτρικά καθίσματα με τις 14 διαφορετικές ρυθμίσεις και τις μνήμες, τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, το ηχοσύστημα BOSE® Surround, το «βουρτσισμένο» μαύρο αλουμίνιο και το ανάγλυφο λογότυπο Porsche στα προσκέφαλα.

Επιπρόσθετα, τα μαρσπιέ στις πόρτες είναι και αυτά επενδεδυμένα με μαύρο «βουρτσισμένο» αλουμίνιο και φέρουν τα διακριτικά Platinum Edition. Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις Platinum, δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό το μοναδικό αναλογικό στοιχείο στο εσωτερικό, το κλασικό ρολόι.

panamera platinum4

Η νέα Panamera Platinum Edition θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του Auto Show στο Λος Άντζελες. Η εμπορική πορεία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022 και θα προσφέρεται στις εκδόσεις Panamera, Panamera 4 και Panamera 4 E-Hybrid.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...