Το εκπληκτικό εσωτερικό της Lotus Type 62-2 Coachbuilt

Κατασκευαστική δεξιοτεχνία, αρτιότητα, διαχρονική εξέλιξη, πολυτέλεια και πλήρως εξατομικευμένα στοιχεία

  • -
  • -

Το περιορισμένης παραγωγής διθέσιο σπορ μοντέλο της Radford, εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της βρετανικής φίρμας. Η Lotus Type 62-2 Coachbuilt απευθύνεται στους πραγματικούς εραστές της αυτοκίνησης, σε αυτούς που αναζητούν ένα ξεχωριστό τετράτροχο το οποίο προσφέρει τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

radford lotus1

Η εταιρεία από το Bremont της Αγγλίας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου μοντέλου, το οποίο αναβιώνει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική κατασκευή της Lotus. Η παραγωγή του θα πραγματοποιηθεί στο ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο κέντρο της φίρμας, έκτασης 3.252 τ.μ., που βρίσκεται στο Henley-on-Thames.

Μόλις 62 πελάτες σε όλο τον κόσμο θα κάνουν δική τους τη Lotus Type 62-2 Coachbuilt, με τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές του 2022.

radford lotus2

Όπως αναφέρει η Radford, κάθε μονάδα θα εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή, διατηρώντας τον συλλεκτικό χαρακτήρα της. Η καμπίνα του οχήματος είναι χάρμα ιδέσθαι, με το carbon, το δέρμα και το Alcantara να συνδυάζονται αρμονικά. Στο ταμπλό έχουν τοποθετηθεί αναλογικά όργανα με την υπογραφή της Bremont, της παγκοσμίου φήμης ωρολογοποιίας.

radford lotus3

Τα αγωνιστικού τύπου καθίσματα με τις ζώνες τεσσάρων σημείων και το σήμα της Lotus στα προσκέφαλα, δίνουν το στίγμα της κατασκευής. Το τιμόνι προβάλλει την παράδοση της ιστορικής φίρμας, όπως και ο λεβιές των ταχυτήτων. Όλο το εσωτερικό περιβάλλον αποτίνει φόρο τιμής στη φιλοσοφία της Lotus.

radford lotus4

Για την κίνηση του καθαρόαιμου sportcar της Radford φροντίζει ένας V6 3,5 λίτρων κινητήρας turbo, τοποθετημένος στο κέντρο του αμαξώματος. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις ισχύος, με την «Classic» να αποδίδει 430 ίππους και να συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο, την «Gold Leaf» να αγγίζει τους 500 ίππους και την «John Player Special» τους 600 ίππους. Οι δύο τελευταίες φέρουν αυτόματο κιβώτιο και ηλεκτρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

radford lotus5

Το αυτοκίνητο, ανάλογα την έκδοση πατά σε ζάντες 17, 18 και 19 ιντσών και εξοπλίζεται με τετραπίστονα φρένα της AP Racing ή carbon-κεραμικά. Όσο για την τιμή, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...