Δες τις τιμές της ανανεωμένης Porsche Macan στην Ελλάδα

Το compact SUV παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στην χώρα μας στα πλαίσια του 3ου Marie Claire Power Trip

  • -
  • -

Το μικρότερο compact σε εξωτερικές διαστάσεις SUV της Porsche έκανε την πανελλαδική του πρεμιέρα στα πλαίσια του 3ου Marie Claire Power Trip, σε μεγάλο ξενοδοχείο του Σουνίου, ενώ γνωστές έγιναν και οι τιμές του μοντέλου για την ελληνική αγορά. Σε ένα εντυπωσιακό Masterclass ειδικά για γυναίκες, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και η Porsche Hellas, παρουσίασαν τη νέα Macan και το εμπνευστικό moto της «Dare Forward». Η πρωταθλήτρια του τένις και πρέσβειρα της Porsche Hellas, Μαρία Σάκκαρη, ιδανική εκπρόσωπος της στάσης ζωής που εκφράζεται από το «Dare Forward», ξεδίπλωσε το νόημα αυτής της φράσης, μιλώντας για την προσωπική της αξιοθαύμαστη πορεία στον αθλητισμό και πώς η τόλμη είναι το χαρακτηριστικό που την βοηθάει να προχωράει δυναμικά μπροστά.

H νέα Macan, πιο sport, με μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις, πλήρως διασυνδεδεμένη και με πλουσιότερο εξοπλισμό, είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Macan (265 ίπποι), Macan S (380 ίπποι) και Macan GTS. H μαύρη Macan της παρουσίασης, ήταν η έκδοση GTS με τους 440 ίππους.

macan

Η τιμή της βασικής έκδοσης που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK με 7 σχέσεις (στοιχείο που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, όπως και η τετρακίνηση) ξεκινά από τις 89.000 €. Η αμέσως επόμενη Macan S σπάει το φράγμα των 100.000 ευρώ και ξεκινά από τις 103.000 €, ενώ η κορυφαία GTS της φωτογραφίας ξεκινά από 126.000 €.

Να θυμίσουμε πως το ανανεωμένο SUV εκτός των μηχανολογικών και τεχνολογικών αναβαθμίσεων που φέρει, έρχεται και με ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα στο εσωτερικό της καμπίνας, η οποία απαλλάσσεται από κάθε φυσικό πλήκτρο και στην θέση τους βρίσκουμε χειριστήρια αφής, που συνδυάζονται με μικρότερο επιλογέα για το κιβώτιο και συντελούν μία πιο μινιμαλιστική εικόνα.

Εξωτερικά, η νέα Macan έχει αποκτήσει μια πιο δυναμική εμφάνιση χάρη στα επανασχεδιασμένα διάφορα σημεία όπως η μάσκα που συνδυάζεται με τα LED φωτιστικά σώματα. Εμπλουτισμένη είναι και η παλέτα χρωμάτων που δένει με τα νέα σχέδια για τους τροχούς από 19 έως 21 ίντσες.

sakkari

Επιστρέφοντας στα της παρουσίασης , η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε, μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, στη συγκίνηση και στην αδρεναλίνη των αγώνων, στο μοναδικό συναίσθημα της απόλυτης επιβράβευσης μέσα από την επιτυχία, και πώς μια στάση ζωής βασισμένη στη φιλοσοφία «DareForward» είναι πολύτιμη για την ενδυνάμωση των γυναικών και την απελευθέρωσή τους από περιοριστικά στερεότυπα. Μέσα από την βιωματική ομιλία της άφησε ένα δυνατό αποτύπωμα και επισήμανε την ανάγκη περισσότερη ενίσχυση και ενδυνάμωση των γυναικών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...