Οι πρώτες εικόνες του Mitsubishi Outlander plug-in hybrid

Στις 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα της νέας γενιάς του Outlander PHEV, με το λανσάρισμα να προγραμματίζεται για το 2022

  • -
  • -

Τολμηρό, εκφραστικό, με υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, φουλ στις τεχνολογίες και φιλικό προς το περιβάλλον, το καινούριο Outlander plug-in hybrid αποκαλύφθηκε επίσημα από τη Mitsubishi.

new outlander phev1

Το αυτοκίνητο ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Bold Stride», έχοντας ένα επιβλητικό παρουσιαστικό. Η μάσκα τύπου «Dynamic Shield» κάνει τη διαφορά στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, με το πλαϊνό μέρος να διακρίνεται για τις έντονες αναλογίες και τους ευμεγέθεις τροχούς με τις ζάντες 20 ιντσών.

Το πίσω τμήμα προβάλλει μια διαχρονική κομψότητα, με τους υποψηφίους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 μοναδικών χρωμάτων για το αμάξωμα.

new outlander phev2

Η καμπίνα έχει ανασχεδιαστεί προς όφελος της λειτουργικότητας και της άνεσης. Η οθόνη στο κέντρο και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων φέρουν νέα γραφικά για ακόμη καλύτερη ανάγνωση των πληροφοριών, το ταμπλό δείχνει στιβαρό και η κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα εντυπωσιάζει με την αισθητική και την πρακτικότητα.

Όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά, με το σαλόνι να περιγράφεται ως ιδανικό για πέντε επιβάτες, ακόμη και για επτά χάρη στην τρίτη σειρά καθισμάτων.

Η Mitsubishi δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως όλες οι προδιαγραφές θα ανακοινωθούν στις 28 Οκτωβρίου. Το ηλεκτρικό σύνολο ωστόσο, θα έχει αρκετά μεγάλη ισχύ και η μπαταρία θα προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία με ηλεκτρική κίνηση.

new outlander phev3

Το σύστημα τετρακίνησης S-AWC (Super-All Wheel Control) θεωρείται δεδομένο, όπως και οι τεχνολογίες Active Stability Control και Active Yaw Control.

Η εμπορική πορεία του Outlander PΗΕV θα ξεκινήσει από την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ και σταδιακά θα διατεθεί στις υπόλοιπες αγορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...