Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η κορυφαία τετρακίνητη έκδοση του ηλεκτρικού Skoda Enyaq iV;

H πέμπτη κατά σειρά και ισχυρότερη έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV με τους 265 ίππους είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας

  • -
  • -

Διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ – ένα στον κάθε άξονα – συνολικής απόδοσης 265 ίππων και 425 Nm ροπής, μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 82 kWh και αυτονομία 498 χιλιομέτρων. Ο λόγος για το Enyaq 80x, την πιο δυνατή και τη μοναδική τετρακίνητη έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου της Skoda.

skoda enyaq iv 80x 1

Η κορυφαία εκδοχή του πιο προηγμένου SUV της τσεχικής φίρμας εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 6,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις, η κατανάλωση είναι στις 17,4 kWh ανά χλμ, με την μπαταρία να φορτίζει από συνεχές η εναλλασσόμενο ρεύμα

skoda enyaq iv 80x 2

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη αφής 13 ιντσών προβάλλουν με σαφήνεια όλες τις πληροφορίες, από τα δεδομένα οδήγησης, έως τα ενεργά συστήματα υποβοήθησης και τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Το Enyaq iV είναι πάντα συνδεδεμένο, με τη φόρτιση της μπαταρίας και τον κλιματισμό να ελέγχονται και από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου του ιδιοκτήτη.

Οι χώροι στην καμπίνα είναι εκπληκτικοί, με τους Τσέχους να προσθέτουν έξυπνες θήκες αποθήκευσης και όλες τις λειτουργίες «Simply Clever», κάνοντας τη ζωή του οδηγού και των επιβατών πιο άνετη και εύκολη.

skoda enyaq iv 80x 3

Όσο για την τιμή του Enyaq iV 80x ορίστηκε στα 50.300 ευρώ χωρίς το όφελος της κρατικής επιδότησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...