Υποδεχθείτε το ακόμη πιο περιπετειώδες Toyota RAV4 Adventure

Με νέο design τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά

  • -
  • -

Η Toyota μόλις παρουσίασε μία νέα έκδοση για το δημοφιλές RAV4 η οποία εστιάζει περισσότερο στην «περιπετειώδη» πλευρά του χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα γίνεται η πρώτη έκδοση στην γκάμα του μοντέλου που υιοθετεί νέα στοιχεία εξοπλισμού τα οποία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες εκδόσεις από το 2022.

back

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, το RAV4 Adventure φέρει νέα πιο επιθετική σχεδίαση, κυρίως στο εμπρός μέρος με νέα γρίλια και περιγράμματα φώτων ομίχλης σε μαύρη απόχρωση, καθώς και ασημί προστασίες στο κάτω μέρος. Τα φτερά είναι φαρδύτερα σε σχέση με πριν, ενώ από κάτω περιέχουν τροχούς 19 ιντσών σε ματ γκρί χρώμα. Στο εσωτερικό οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν νέο design καθισμάτων με επένδυση από συνθετικό μαύρο δέρμα με πορτοκαλί ραφή και έξτρα μαξιλαράκια υποστήριξης.

Toyota-Rav4-Adventure-2022-3

Τα καινούργια στοιχεία εξοπλισμού, τα οποία βέβαια θα δούμε και σε όλη την υπόλοιπη γκάμα από το MY2022 έχουν ως εξής: Νέα φώτα εμπρός (πορείας και ομίχλης) τεχνολογίας LED, νέο σχέδιο στις ζάντες αλουμινίου, εσωτερικό φωτισμός LED, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού, φωτιζόμενα χειριστήρια παραθύρων και νέες θύρες USB Type C.

Κάτω από το καπό συνεχίζει να υπάρχει το ίδιο 2,5λιτρο τετρακύλινδρο υβριδικό σύνολο των 222 ίππων, με την κίνηση να περνά φυσικά και στους τέσσερις τροχούς.

Οι τιμές για τo Toyota RAV4 Adventure θα γίνουν διαθέσιμες μόλις ανοίξουν οι παραγγελίες, ενώ οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες υπολογίζονται για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Toyota-Rav4-Adventure-2022-4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...