Δοκιμάζουμε 5 νέα SUV και… αναφέρουμε!

Τι κοινά μπορεί να έχουν τα Hyundai Bayon, Ford Puma ST, Ford Mustang Mach-E, Jaguar E-Pace P300e και Skoda Enyaq; Σχεδόν κανένα, αλλά πρέπει να διαλέξετε!

  • -
  • -

Όλα διαφορετικά και με μοναδικό χαρακτήρα. Τίμιο αστικό crossover το Hyundai Bayon, οδηγοκεντρικό και απόλυτο το Ford Puma ST, πανίσχυρο και απολαυστικό το Ford Mustang Mach-E, πολυτελής αλλά και τεχνολογικά προηγμένη η Jaguar E-Pace P300e, ενώ υπεράνω κάθε προσδοκίας αποδείχθηκε το Skoda Enyaq.

Μοιάζουν σαν να μην έχουν κανένα κοινό στοιχείο μεταξύ τους -πέρα από τους τέσσερις τροχούς και το τιμόνι-, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλα τους εντάσσονται στην πιο hot κατηγορία της εποχής: τα SUV! Συγκεντρώσαμε λοιπόν πέντε από τα μοντέλα που δοκιμάσαμε το τελευταίο διάστημα και πραγματικά, τα εκτιμήσαμε και μας άρεσαν, κάθε ένα για διαφορετικό λόγο.

Μάλιστα καλύπτουν σχεδόν κάθε φάσμα διαθέσιμου budget, από το Hyundai Bayon που παίρνει άριστα στο value for money κριτήριο, μέχρι τις ακριβότερες, αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακές επιλογές όπως το Ford Mustang Mach-E και η Jaguar E-Pace. Puma ST και Enyaq μπαίνουν κάπου στο ενδιάμεσο, με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, για εντελώς διαφορετικούς αγοραστές!

Βενζίνη, Plug-In Hybrid, αμιγώς ηλεκτρικό, χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο; Διαβάστε τις δοκιμές κάθε μοντέλου με ένα κλικ στη φωτογραφία του και στη συνέχεια, ψηφίστε στο poll που ακολουθεί.

Ford Mustang Mach-E


Ford Puma ST 


Hyundai Bayon


Jaguar E-Pace P300e


Skoda Enyaq 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...