Toyota Yaris Cross: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

B-SUV, τετρακίνητο, υβριδικό και… Toyota. Χρειάζεται κάτι άλλο για να πετύχει;

  • -
  • -

Η Toyota  έκανε κίνηση ματ στην B-SUV κατηγορία με το Yaris Cross. Το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας είναι ολοκληρωμένο σε κάθε του διάσταση και αυτό φαίνεται από την τεράστια αγάπη που δέχεται από το αγοραστικό κοινό. Με τα υβριδικά κινητήρια σύνολα, αλλά και με τις τετρακίνητες εκδόσεις, ήταν σίγουρο ότι θα βρεθεί ψηλά στη λίστα πολλών υποψήφιων αγοραστών.

Διαθέσιμο με 116 ίππους ως υβριδικό ή με 125 ίππους ως συμβατικό βενζινοκίνητο, το Yaris Cross συνδυάζει την κορυφαία απόδοση με την οικονομία όπως μόνο η Toyota ξέρει. Οι κινητήρες είναι των 1.5 λίτρων, ατμοσφαιρικοί και με τρεις κυλίνδρους, ενώ στα διαθέσιμα κιβώτια ταχυτήτων υπάρχει ένα χειροκίνητο εξάρι ή ένα αυτόματο τύπου CVT.

Δείτε ακόμη: Toyota Yaris Cross: Είναι ετοιμοπαράδοτο ή έχει αναμονή;

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Εάν τώρα θέλετε να διαβάσετε τις αναλυτικές δοκιμές του μοντέλου, μπορείτε να πατήσετε εδώ για το υβριδικό Toyota Yaris Cross με την κίνηση στους εμπρός τροχούς και εδώ για την τετρακίνητη έκδοση.

Τιμοκατάλογος Toyota Yaris Cross


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...