Toyota Yaris Cross: Είναι ετοιμοπαράδοτο ή έχει αναμονή;

Η ζήτηση για το Yaris Cross παραμένει πολύ μεγάλη στην Ελλάδα. Το θέμα ωστόσο, είναι, ο χρόνος αναμονής μετά την παραγγελία.

  • -
  • -

Τα μοντέλα της Toyota απολαμβάνουν εξαιρετικής δημοφιλίας στην Ελλάδα. Η ιαπωνική μάρκα είναι κυρίαρχος της εγχώριας αγοράς, με τις ταξινομήσεις τον Μάρτιο να αγγίζουν τις 1.590 μονάδες και το πρώτο τρίμηνο του έτους να ανέρχονται στις 3.995.

yaris cross

Το Yaris Cross είναι ένα από τα best-seller όχι μόνο της κατηγορίας του, αλλά ολόκληρης της ελληνικής αγοράς. Η ζήτηση για το B-SUV της Toyota κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, με τους αγοραστές να το εκτιμούν για το σύγχρονο design, το μοντέρνο εσωτερικό, την πρακτικότητα, τον πλούσιο εξοπλισμό από τις αρχικές κιόλας εκδόσεις και τους αποδοτικούς κινητήρες.

Πόσο χρόνο αναμονής έχει το Yaris Cross στην Ελλάδα

Τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στο σύνολο των εταιρειών σπανίζουν στη χώρα μας, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά τις προσπάθειες των εταιρειών να αυξήσουν την παραγωγή και να μειώσουν τους χρόνους παράδοσης, το οποίο έχουν επιτύχει σε κάποιον βαθμό, η αναμονή εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

yaris cross

Η Toyota παρότι, κατασκευάζει το Yaris Cross στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο TMMF που βρίσκεται στην περιοχή Valenciennes, στη βόρεια Γαλλία, αδυνατεί ακόμη να καλύψει επαρκώς τη ζήτηση για το B-SUV. Οι παραγγελίες για το μοντέλο έρχονται κατά χιλιάδες στους επίσημους αντιπροσώπους, με τον χρόνο παράδοσης, αυτή την στιγμή να ανέρχεται από 9 έως 12 μήνες, ανάλογα την έκδοση.

Πόσο κοστίζει το Toyota Yaris Cross

Το Yaris Cross σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάζεται με βάση τις προτιμήσεις των οδηγών της Γηραιάς Ηπείρου. Βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA της Toyota και στην Ελλάδα προσφέρεται με 116 ίππους ως υβριδικό ή με 125 ίππους ως συμβατικό βενζινοκίνητο. Οι κινητήρες είναι χωρητικότητας 1.5 lt., ατμοσφαιρικοί και με τρεις κυλίνδρους, ενώ στα διαθέσιμα κιβώτια ταχυτήτων υπάρχει ένα χειροκίνητο εξάρι ή ένα αυτόματο τύπου CVT.

yaris cross

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Toyota Yaris Cross Hybrid

Διατίθεται ως δικίνητο ή AWD-i, με την hybrid τετρακίνητη εκδοχή να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στα ατού του μοντέλου, συμπεριλαμβάνονται οι πολύ καλοί χώροι για επιβάτες και αποσκευές, τα στάνταρ συστήματα ασφαλείας, η προηγμένη ψηφιακή συνδεσιμότητα, η οικονομία καυσίμου και η ευχάριστη οδική συμπεριφορά του.

Οι τιμές του Toyota Yaris Cross στη χώρα μας ξεκινούν από 19.870 € για την έκδοση 1.5 lt με τους 125 ίππους και από 22.720 € για το Hybrid με τους 116 ίππους.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...