Ford Fiesta: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Με κινητήρες που ξεκινούν από τους 75 ίππους και κορυφώνονται στους 200 της επικής έκδοσης ST, το Fiesta είναι ένα μοντέλο πόλης που εκτός από τη λογική, μιλά και στο συναίσθημα.

  • -
  • -

Η σημερινή γενιά του Ford Fiesta μετρά αρκετά χρόνια στην αγορά. Ο νεανικός σχεδιασμός του χωρίς ακρότητες και ο διακριτικά σπορ χαρακτήρας του που εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στις εκδόσεις ST Line το κρατούν επίκαιρο και παρά το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει πολύ στους ελληνικούς δρόμους, το σχέδιο του Fiesta δεν έχει παλιώσει στα μάτια μας.

Η γκάμα των κινητήρων του ξεκινά από ένα ατμοσφαιρικό σύνολο 1.1 λίτρων με 75 ίππους απόδοση, ωστόσο το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται περισσότερο στους EcoBoost κινητήρες. Η βασική παραλλαγή του τούρμπο τρικύλινδρου του 1.0 λίτρου έρχεται με 100 ίππους, ενώ ψηλότερα υπάρχει εκείνος των 125 ίππων. Στην κορυφή των 1.000αριών βρίσκεται η mild hybrid πρόταση με 155 ίππους, ενώ ο «βασιλιάς» της γκάμας είναι το ST με τον τρικύλινδρο EcoBoost 1.5 λίτρων και 200 άλογα.

Το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2018 προσφέρεται σε πλειάδα εκδόσεων, από τις βασικές Business και Connected στην Titanium, αλλά και την ST Line που φέρνει μικρές αλλαγές στην ανάρτηση και ένα πιο «επιθετικό» οπτικό πακέτο. Η τελευταία διατίθεται αποκλειστικά στις εκδόσεις 125 και 155 ίππων. Από την άλλη, υπάρχει και το Fiesta Active, ένα αστικό crossover με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και ένα πιο “offroad” look. Συνδυάζεται με τους τρικύλινδρους 1.000άρηδες EcoBoost στα 125 και 155 άλογα.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Ford Fiesta

Τιμοκατάλογος Ford Fiesta Active

Τιμοκατάλογος Ford Fiesta ST 3d

Τιμοκατάλογος Ford Fiesta ST 5d


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...