Volkswagen Golf: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Το εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen συνεχίζει να ορίζει την κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών όντας πιο προηγμένο από ποτέ.

  • -
  • -

Volkswagen Golf. Αρκετοί δεν χρειάζεται να ακούσουν τίποτα περισσότερο για την επιλογή του νέου τους αυτοκινήτου και αγοράζουν Golf με κλειστά μάτια. Το γερμανικό μικρομεσαίο μοντέλο προτιμάται εδώ και δεκαετίες από το κοινό αφού πρόκειται για την πληρέστερη πρόταση στην κατηγορία, μαζί με δεκάδες άλλους λόγους, που συνέβαλλαν στο να γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία.

Διατίθεται σε πλειάδα εκδόσεων που σίγουρα θα καλύψουν κάθε αγοραστή. Βενζίνη, πετρέλαιο, Plug-In Hybrid, γρήγορες εκδόσεις GTI, πολύ γρήγορη και τετρακίνητη έκδοση R, αλλά και την απόλυτα οικονομική πρόταση που ακούει στο όνομα TGI και καίει συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG).

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους και δείτε αναλυτικά τις τιμές τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος,μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Volkswagen Golf

Τιμοκατάλογος Volkswagen Golf eHYBRID

Τιμοκατάλογος Volkswagen Golf GTI

Τιμοκατάλογος Volkswagen Golf GTD

Τιμοκατάλογος Volkswagen Golf GTE

Τιμοκατάλογος Volkswagen Golf R


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...