Το Volkswagen Golf R σε station έκδοση - 320 άλογα με 611 λίτρα πορτμπαγκάζ!

Είναι η δεύτερη φορά που η Volkswagen προσφέρει την κορυφαία έκδοση του Golf με το αμάξωμα Variant που εγγυάται χώρους και πρακτικότητα.

  • -
  • -

Οδηγική απόλαυση και πρακτικότητα, δύο λέξεις σχεδόν αντώνυμες στο λεξιλόγιο της αυτοκίνησης, όμως μερικοί κατασκευαστές φροντίζουν να δίνουν λύσεις. Ευτυχώς, γιατί η δημιουργία οικογένειας πολλές φορές αναγκάζει τον ιδιοκτήτη ενός σπορ αυτοκινήτου να το αποχωριστεί και να πάρει κάτι αδιάφορο, που απλώς τα καταφέρνει καλά στο κουβάλημα των καροτσιών.

Η Volkswagen είναι μια από αυτές τις εταιρείες. Το Golf R αποδεικνύει σε κάθε του γενιά τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα αφού προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις, σπορ οδική συμπεριφορά και ευχρηστία. Με την έκδοση Variant οι Γερμανοί συνδυάζουν όλα τα παραπάνω με τους εξαιρετικούς χώρους που εγγυάται η station wagon διαμόρφωση.

320 ίπποι από τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 2.0 TSI, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων, τετρακίνηση 4Motion με Drift Mode για χορταστικές πλαγιολισθήσεις αλλά και 611 λίτρα χώρου αποσκευών, που γίνονται 1.642 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.

Εξωτερικά ξεχωρίζει από τους νέους προφυλακτήρες με την επιθετική σχεδίαση, τη διαφορετική μάσκα, τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου με διάσταση έως 19 ιντσών και τις μπλε δαγκάνες φρένων. Σύμφωνα με τη Volkswagen τα 0-100 χλμ./ώρα του Golf R Variant έρχονται σε 4,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Προαιρετικά, ο κόφτης μπορεί να ανέβει στα 270 χλμ./ώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...