Αυτό είναι το νέο Dacia Duster MY2021

Με νέο infotainment και σχεδιαστικά στοιχεία από τα νέα Sandero Streetway και Stepway

  • -
  • -

Η Dacia ανανέωσε στα σημεία το προσιτό της SUV και το φέρνει στο ίδιο σχεδιαστικό μήκος κύματος με τα μικρότερα Sandero Streetway και Stepway με ένα facelift μέσης ηλικίας. Υιοθετεί και αυτό τα φωτιστικά σώματα με το σχήμα Y που είδαμε και στα άλλα δύο μοντέλα, ενώ χρησιμοποιεί και για πρώτη φορά τεχνολογία LED. Την εικόνα του μπροστινού ολοκληρώνουν οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες της μάσκας.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DACIA SANDERO STREETWAY 1.0 LPG

Παράλληλα, εκτός από τις αισθητικές παρεμβάσεις οι μηχανικοί της εταιρείας προχώρησαν και σε πιο ουσιαστικές αλλαγές. Νέοι πιο αεροδυναμικοί τροχοί 15 και 16 ιντσών, σε συνδυασμό με ελαφρώς διαφοροποιημένη αεροτομή και ελαστικά, επιτρέπουν στο τετρακίνητο Duster να μειώσει τις εκπομπές ρύπων κατά 5,8 g/km.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ DACIA DUSTER 1.0 TCe

Περνώντας στο εσωτερικό, βλέπουμε πως το MY2021 χρησιμοποιεί νέα υλικά, με ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα η οποία φέρει αποθηκευτικό χώρο 1,1 λίτρων αλλά και οθόνη 8 ιντσών για το infotainment, στον στάνταρ εξοπλισμό πλέον.

Σε άλλα νέα, η κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση των 150 ίππων συνδυάζεται πλέον με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων, ενώ το Duster που χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλού καυσίμου αποκτά 50% μεγαλύτερο ντεπόζιτο υγραερίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DACIA DUSTER 1.0 TCe LPG

Οι παραγγελίες για το MY2021 θα ξεκινήσουν εντός του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...