Αποκαλύφθηκαν οι ανανεωμένες BMW X3 και iX3

Αν και υποτίθεται πως δεν θα τις βλέπαμε πριν τον Ιούνιο… Να τες!

  • -
  • -

Όταν οι εταιρείες παρουσιάζουν νέα μοντέλα, για να έχουν την δυνατότητα να κυκλοφορήσουν στους δημόσιους δρόμους πρέπει πρώτα να καταχωρηθούν στις βάσεις δεδομένων των κρατών και κάπως έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τις ανανεωμένες BMW X3 και iX3, οι οποίες εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφοριών Τεχνολογίας της Κίνας. Αν και πρόκειται για την κινεζική εκδοχή των δύο SUV, τα αντίστοιχα μοντέλα που θα καταφθάσουν και στην χώρα μας αναμένεται να είναι πανομοιότυπα.

ix3

Προς ανακούφιση πολλών, οι χαρακτηριστικές γρίλιες της μάσκας παραμένουν σε «φυσιολογικό» μέγεθος, ενώ πλέον έχουν ένα κομμάτι στην μέση που τις ενώνει, όπως έχουμε δει άλλωστε σε όλες τις νέες BMW. Τόση η αμιγώς ηλεκτρική, όσο και η παραδοσιακή X3 που χρησιμοποιεί θερμικό κινητήρα, φαίνονται να εξοπλίζονται με το πακέτο M Sport, το οποίο τους χαρίζει πιο αγριεμένη εμφάνιση, εμπρός και πίσω, ενώ η βενζινοκίνητη X3 έρχεται και με νέες μεγαλύτερες εξατμίσεις, σε αντίθεση με τις μικρότερες στρογγυλές που χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα.

Αν και η iX3 δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο από την επίσημη παρουσίαση της, η BMW προχώρησε ήδη στο πρώτο φρεσκάρισμα θέλοντας να την κρατήσει up-to-date με το συμβατικό αδερφάκι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΣ BMW iX3

Πηγές θέλουν τα δύο μοντέλα να παρουσιάζονται επίσημα των ερχόμενο Ιούνιο, ενώ αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό τους, μία εκ των οποίων μπορεί να είναι και το νέο σύστημα infotainment iDrive 8. Η κορυφαία X3 M πιθανολογείται πως θα ακολουθήσει προς τα τέλη του έτους ή αρχές του επόμενου. Το ίδιο ισχύει και για την X4.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...