Renault Megane E-Tech Electric: Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν!

Η Renault δημοσίευσε τρεις εικόνες του αμιγώς ηλεκτρικού Megane E-Tech Electric, το οποίο και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο χρόνο

  • -
  • -

Το στρατηγικό πλάνο της Renault που θέλει τη γαλλική εταιρεία να διαθέτει μέχρι το 2025 επτά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η πρώτη κατασκευή του είδους που θα αποκαλύψει η Renault είναι το Megane E-Tech Electric. Ουσιαστικά, πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του eVision που γνωρίσαμε ως πρωτότυπο πέρσι. Όπως όλα δείχνουν, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Renault θα συνοδεύεται από το χαρακτηριστικό E-Tech που πλέον φιγουράρει σε όλα τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του γαλλικού εργοστασίου.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MEGANE eVISION




Με δεδομένο το γεγονός ότι η παρουσίαση και η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο 2021, η Renault άρχισε να μας προϊδεάζει με μία σειρά από φωτογραφίες του νέου της μοντέλου. Στην πρώτη διακρίνουμε το πίσω μέρος, στο οποίο ξεχωρίζει το νέο σήμα της γαλλικής εταιρείας με τα έντονα ρετρό στοιχεία. Στις άλλες δύο απεικονίζεται το εσωτερικό του ηλεκτρικού Megane, με την ψηφιακή τεχνολογία και τις οθόνες αφής να κυριαρχούν σύμφωνα με τα πρότυπα της digital εποχής που διανύουμε.

 


Αξίζει να σημειώσουμε, πως θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας που κατασκευάζεται επάνω στην νέα πλατφόρμα CMF-EV, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα σε Renault-Nissan-Mitsubishi. Το ίδιο πάτωμα έχει χρησιμοποιηθεί και για το Ariya, κάτι που σημαίνει πως και το Megane E-Tech θα προσφέρεται με διαφορετικής χωρητικότητας μπαταρίες, ιπποδυνάμεις, ενώ είναι πιθανό να υπάρχει έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες και μετάδοση της κίνησης στους τέσσερις τροχούς. Σας θυμίζουμε πως το αμιγώς ηλεκτρικό της Renault θα παράγεται στις εγκαταστάσεις της Renault στο Douai μαζί με το ηλεκτρικό 5 που αποκάλυψε προσφάτως η γαλλική εταιρεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...