Το Volvo XC60 γίνεται εξυπνότερο

Με νέο σύστημα infotainment και νέο πακέτο Digital Υπηρεσιών

  • -
  • -

Η Volvo παρουσιάζει μια σειρά από αναβαθμίσεις για το μεσαίο της SUV, το XC60. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζει η προσθήκη του νέου συστήματος infotainment, με Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google, στοιχεία που καθιστούν το best seller της σουηδικής μάρκας πιο έξυπνο από ποτέ.

Το διαισθητικό σύστημα infotainment επόμενης γενιάς προσφέρει στους χρήστες νέες δυνατότητες εξατομίκευσης και κορυφαία συνδεσιμότητα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του εντελώς νέου Πακέτου Digital Υπηρεσιών. Επίκεντρο του Πακέτου είναι η πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google, που περιλαμβάνουν φωνητική βοήθεια μέσω του Google Assistant, πλοήγηση μέσω του Google Maps και μια ευρεία γκάμα αποκλειστικά in-car εφαρμογών μέσω του Google Play.

Με την εγγραφή σε ένα Πακέτο Digital Υπηρεσιών, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών και των χαρακτηριστικών που προσφέρονται στο πακέτο. Όλο το hardware που απαιτείται για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες υπάρχει ήδη στο αυτοκίνητο και όλα τα δεδομένα που απαιτούνται συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

back

Το Volvo Car Group είναι ο πρώτος οργανισμός που συνεργάζεται με την Google για να εξοπλίσει τα αυτοκίνητά της με σύστημα infotainment με Android και ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google. Έπειτα από χρόνια στενής συνεργασίας των δύο εταιρειών για την εξέλιξη του συστήματος, το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge έγινε το πρώτο μοντέλο Volvo που το ενσωματώνει. Αυτό καθιστά το XC60 το επόμενο βήμα στο εν εξελίξει λανσάρισμα των συστημάτων infotainment με Android στα αυτοκίνητα Volvo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VOLVO XC60 T8 PHEV TWIN ENGINE

Όσον αφορά την ασφάλεια, οι αναβαθμίσεις που δέχτηκε το XC60 περιλαμβάνουν την πρόσφατη πλατφόρμα ασφαλείας της Volvo, Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), ένα σύγχρονο, σπονδυλωτό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας αποτελούμενο από μία σειρά από ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπερήχων.

Παρόλο που οι κύριες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά του XC60, οι σχεδιαστές της μάρκας προχώρησαν επίσης σε μία σειρά από διακριτικές αλλαγές στο εξωτερικό design, οι οποίες περιλαμβάνουν μία νέα μάσκα, νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέα εξωτερικά χρώματα, καθώς και νέες επιλογές στους τροχούς. Στο εσωτερικό, τα νέα υλικά περιλαμβάνουν πολυτελείς επιλογές χωρίς τη χρήση δέρματος, καθώς και την υφασμάτινη επένδυση City Weave, προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το XC60 MY2022 θα μπει στην παραγωγή στο τέλος Μαΐου.

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...