Το Audi Q2 τώρα με 200 ευρώ το μήνα!

Με εντυπωσιακό design και καινοτόμες τεχνολογίες, το ανανεωμένο compact SUV της Audi ήρθε και στην Ελλάδα και προσφέρεται με άκρως ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα

  • -
  • -

Το Audi Now αποτελεί την λύση της γερμανικής εταιρείας στο οποιοδήποτε πρόβλημα χρηματοδότησης μπορεί να αντιμετωπίζουν οι επίδοξοι αγοραστές του ανανεωμένου Q2. Μέσω αυτού, μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το compact SUV της Audi με 4 χρόνια εγγύηση, ασφάλεια και service και 1η δόση 4 μήνες μετά.

Ποιο είναι το κόστος αυτής της δόσης; 200 ευρώ! Με ονομαστικό επιτόκιο 3,5 % και συνολική διάρκεια χρηματοδότησης 48 μήνες, μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Q2 δίνοντας μόλις 200 ευρώ το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.  Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Θυμίζουμε πως το γερμανικό SUV μετά από τέσσερα χρόνια δέχθηκε μία σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις και αναβαθμίσεις με στόχο να παραμείνει επίκαιρο στην εξαιρετική ανταγωνιστική κατηγορία. Στο βασικό εξοπλισμό συναντάμε προβολείς LED, ενώ προαιρετικά εξοπλίζεται με προβολείς Matrix Led, ενώ προαιρετικά μπορεί να επιλέξει κανείς LED και για τα πίσω φωτιστικά σώματα που συνδυάζονται με τα δυναμικά φλας της Audi. Στην παλέτα με τις χρωματικές επιλογές, προστίθενται πέντε νέες αποχρώσεις, με πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες σε ασημί ή μαύρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...