Ανανεωμένο Lexus IS

Μικρή ανανέωση, κινητήρες Euro5

  • -
  • -

Ντεμπούτο στο Παρίσι θα κάνει το ανανεωμένο IS, το οποίο θα έχει μικρές διαφοροποιήσεις, τις οποίες ανακοίνωσε επίσημα η Lexus.

Στις προδιαγραφές ρύπων Euro5 προσαρμόζεται ο βενζινοκινητήρας V6 των 2.5 λίτρων, ο οποίος συνεχίζει να αποδίδει 208 ίππους (στα IS250 και IS250 Cabrio) , συνεργαζόμενος αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά πλέον έχει χαμηλότερη κατανάλωση και μικρότερες εκπομπές ρύπων που φτάνουν τα 194 gr/km CO2. Στην γκάμα προτίθεται και μια νέα έκδοση diesel IS200d, δίπλα στην πιο ισχυρή IS220d (177 ίπποι), στην οποία ο 2.2 λίτρων κινητήρας, αποδίδει 148 ίππους, έχοντας μέση κατανάλωση, σύμφωνα με την Lexus μόλις 4.3 lt/100km (CO2 134 gr/km).

Εξωτερικά οι αλλαγές είναι περιορισμένης έκτασης. Η εμπρός μάσκα, οι νέες ζάντες και οι αποχρώσεις του αμαξώματος, συμπληρώνουν τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Στο εσωτερικό έχουν γίνει κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές, ενώ πιο πλούσιος είναι πλέον και ο εξοπλισμός άνεσης. Στιλιστικές αλλαγές φέρει και η έκδοση IS-F με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέας αισθητικής ζάντες αλουμινίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...