Διευρύνεται η γκάμα του ηλεκτρικού Polestar 2 με νέα πιο προσιτή έκδοση

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο μεγέθη μπαταρίας – Δες πόση αυτονομία θα έχει

  • -
  • -

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Polestar 2 υποδέχεται στην γκάμα του μία νέα εισαγωγική έκδοση με κόστος στην Μ. Βρετανία που δεν ξεπερνά τις 40.000 λίρες (46.000 ευρώ). Θα διατίθεται με δύο μεγέθη μπαταρίας ενώ η ισχύς θα περνά αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Το ηλεκτρικό μοντέλο πρωτο-κυκλοφόρησε πέρυσι ως τετρακίνητο με δύο ηλεκτροκινητήρες – έναν σε κάθε άξονα – αλλά τώρα, η νέα, οικονομικότερη έκδοση θα διαθέτει μόλις έναν ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει 224 ή 230 ίππους και 330 Nm ροπής.

Η ελαφρώς ακριβότερη κατά 3.500 ευρώ Long Range έκδοση, εξοπλίζεται με την μεγαλύτερη εκ των δύο μπαταρία, η οποία ανεβάζει την χωρητικότητα από τις 64 kWh στις 78 kWh, με την εκτιμώμενη αυτονομία να αγγίζει τα 540 km, 100 km παραπάνω από αυτά που προσφέρει η μικρότερη μπαταρία.

Το Performance Pack που συναντάμε στην ισχυρότερη, τετρακίνητη έκδοση, με την ρυθμιζόμενη ανάρτηση, τις ζάντες 20” και τα ισχυρότερα φρένα, παραμένει προνόμιο αυτής, με την νέα δικίνητη έκδοση να διαθέτει στην λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού τα πακέτα Plus και Pilot. Το πρώτο με κόστος 4.600 ευρώ προσφέρει νέα πολυτελή προνόμια όπως ηλιοροφή και άλλα εξτρά για το εσωτερικό του μοντέλου, ενώ το δεύτερο, με κόστος 3.500 ευρώ διευρύνει την σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων του οδηγού.

Εμφανισιακά, το νέο μοντέλο παραμένει απαράλλαχτο σε σχέση με το «μεγαλύτερο αδερφάκι» του, με τους τροχούς 19” και τα φώτα τεχνολογίας LED να βρίσκονται στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Η πλατφόρμα online παραγγελιών έχει ήδη ανοίξει, ενώ οι πρώτες κυκλοφορίες αναμένονται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...