Είναι αυτό το πιο εντυπωσιακό ταμπλό;

Αποκάλυψη του εσωτερικού σχεδόν 2 εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση

  • -
  • -

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη «ματιά» στο εσωτερικό της αμιγώς ηλεκτρικής Mercedes-Benz EQS, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί ολοκληρωτικά στις 15 Απριλίου, ενώ προς το καλοκαίρι θα εισαχθεί και στην αγορά. Όπως είναι λογικό για μηχανολογικές και τεχνικές λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένουμε έως τα μέσα του Απρίλη, αλλά προς το παρόν έχουμε την δυνατότητα μάθουμε περισσότερα για την καμπίνα της ηλεκτρικής πολυτελούς ναυαρχίδας.

Κοιτώντας την μόνο, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για τον σταρ της παράστασης. Πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά έχει η φουτουριστική Hyperscreen, η οποία εκτείνεται σε όλο το μήκος του ταμπλό, με πλάτος που ξεπερνά τα 1,4 μέτρα και εμπεριέχει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, την κεντρική οθόνη του infotainment, αλλά και μία οθόνη μπροστά από τον συνοδηγό. Εκτός της πληθώρας λειτουργιών που μπορούν να απεικονιστούν, η Hyperscreen μπορεί να αναπαράγει διάφορα ambient backgrounds όταν δεν χρησιμοποιείται, υποστηρίζοντας τον κρυφό φωτισμό της καμπίνας.

interior

Περνώντας στους πιο «παραδοσιακούς» ενδιαφερόμενους τώρα, η Mercedes-Benz σκοπεύει να προσφέρει και μία πιο «κλασική» διάταξη σε όσους φαίνεται υπερβολική η εκτεταμένη χρήση οθονών. Ουσιαστικά θα πρόκειται για το εσωτερικό του αντίστοιχου μοντέλου της εταιρείας, που χρησιμοποιεί θερμικό κινητήρα, την νέα S-Class. Σε αυτή την εναλλακτική, οι οθόνες περιορίζονται σε μόλις 2, μία μπροστά από τον οδηγό για τον πίνακα οργάνων και μία αιωρούμενη στην κεντρική κονσόλα για το infotainment.

Εσείς πως προτιμάτε την EQS σας; Με ή χωρίς Hyperscreen;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...