«Διέρρευσε» το νέο Nissan 400Z [Video]

Δείτε μέσα και έξω τον απόγονο του 370Z

  • -
  • -

Αυτό κι αν ήταν απρόσμενο. Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του Nissan Z Proto, έρχεται από το πουθενά ο λογαριασμός της Nissanarabia στο Instagram και δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την γραμμή παραγωγής του επονομαζόμενου 400Ζ, που δείχνουν το νέο sportscar της εταιρείας τόσο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αυτοκίνητο αμερικανικών προδιαγραφών σε εγκαταστάσεις του Los Angeles.

Αν και γνωρίζαμε ήδη πως το αυτοκίνητο παραγωγής θα έμοιαζε αρκετά με το concept Z Proto, το νέο οπτικοακουστικό υλικό το επιβεβαιώνει. Αν κρίνουμε από το πόσο αποκαλυπτικές όμως είναι αυτές οι φωτογραφίες, δεν εγγυόμαστε πως η ανάρτηση θα μείνει ενεργή, καθώς η διαμαρτυρία από την Nissan είναι πολύ πιθανή, αν όντως πρόκειται για το νέο μοντέλο που δεν πρόλαβε να παρουσιάσει όπως εκείνη ήθελε.

Εμφανισιακά οι μόνες διαφορές που παρατηρούνται σε σχέση με το πρωτότυπο είναι οι ανακλαστήρες και η μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος, με το εμπρός να δείχνει πανομοιότυπο με το concept. Το ίδιο ισχύει και για τον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να έχει τον πρώτο λόγο.
Δείτε την δημοσίευση με τις φωτογραφίες και το βίντεο παρακάτω.

 


Πηγή video:

SupercarsNews
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...