Νέα Nogaro Editions για τα σπορ μοντέλα της Audi

Φόρος τιμής στο θρυλικό RS2 Avant. Εσείς θα παίρνατε το κλασικό ή τα καινούργια;

  • -
  • -

H Audi θέλοντας να τιμήσει το πρώτο RS μοντέλο της, το θρυλικό RS2 Avant, μόλις λάνσαρε μία σειρά από ειδικές εκδόσεις με την κωδική ονομασία «Nogaro Editions» για τα TT RS, RS4 Avant, RS5 Sportback και Coupe, αλλά και για το RS6 Avant. Όλα θα φέρουν την απόχρωση Nogaro Blue και θα συνδυάζονται με μαύρες ζάντες αλουμινίου και κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Audi-Sport-Nogaro-Editions-2

Εκτός των αποχρώσεων, όλα τα μοντέλα θα λάβουν και παρόμοιες στυλιστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις όπως: εμπρός αεροτομή, matte ασημί λεπτομέρειες στο πλάι και τον διαχύτη του αυτοκινήτου, μαύρους καθρέπτες και σήματα και αναβαθμισμένη σπορ εξάτμιση με μαύρη απόχρωση.

Στο εσωτερικό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφή, ενώ το τιμόνι και ο επιλογέας του κιβωτίου φέρουν επένδυση από Alcantara. Μηχανικά όλα τα μοντέλα μένουν απαράλλαχτα. Οι ειδικές εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες στην Μ. Βρετανία με την φθηνότερη να ξεκινά από 67.800 λίρες (79.000 ευρώ), για το TT RS Nogaro Edition.

Audi-Sport-Nogaro-Editions-3

Για πείτε μας λοιπόν στο poll που ακολουθεί, εσείς ποιο θα διαλέγατε; Το κλασσικό RS2 Avant ή το παρόμοιο αλλά καινούργιο RS4 Avant Nogaro Edition;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...