Τέλος τα ψέματα, αυτό είναι το νέο Hyundai Kona N!

H Hyundai δεν… κρύβει πλέον το πολυαναμενόμενο Kona N και μας αποκαλύπτει το πρώτο SUV με τις περιποιήσεις του N Division

  • -
  • -

Μέχρι σήμερα οι μοναδικές εικόνες του νέου Kona N είχαν αποκλειστικά «κατασκοπευτικό» χαρακτήρα ή αποτύπωναν το κορεάτικο SUV με έντονο καμουφλάζ. Η Hyundai δίνει τέλος στην περιέργεια μας σχετικά με την αισθητική της εκρηκτικής έκδοσης του Kona, δημοσιοποιώντας μία σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Με την πρώτη ματιά είναι ευδιάκριτος ο σπορ και δυναμικός χαρακτήρας. Η εμπρός κυψελωτή μάσκα, ο αεραγωγός στο κάτω μέρος και η σχεδίαση του προφυλακτήρα, συνδυάζονται ιδανικά με τα νέα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ανανεωμένη γενιά του Kona. Φυσικά, το κόκκινο στοιχείο στο κάτω μέρος, το οποίο συναντάμε εμπρός, στο πλάι και στον πίσω προφυλακτήρα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, αφού αποτελεί σήμα κατατεθέν των εκδόσεων «N». Ακόμα πιο mucho είναι η εικόνα του πίσω μέρους, με το διαχύτη, τις δύο ξεχωριστές απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και την ευμεγέθη αεροτομή. Μάλιστα, το τμήμα Division συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το σχεδιαστικό κέντρο της Hyundai, με στόχο τη βέλτιστη αεροδυναμική του εντυπωσιακού SUV.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά αναμένεται να εφοδιάζεται με το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο του i30 Ν, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει απόδοση 265 ίππων και άνω. Την ίδια ώρα, θα είναι διαθέσιμο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή το νέο αυτόματο διπλού συμπλέκτη της Hyundai (N DCT). Η ακριβής ημερομηνία της παρουσίασης του δεν έχει γνωστοποιηθεί, αλλά είναι δεδομένο πως πλέον δεν πρόκειται να καθυστερήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...