Περισσότερα «ηλεκτρικά» χιλιόμετρα για τα plug-in της Audi!

Μεγαλύτερη μπαταρία και αυτομάτως σημαντικά αυξημένη αυτονομία με ηλεκτρική ενέργεια υπόσχονται οι νέες εκδόσεις plug-in της Audi

  • -
  • -

Οι plug-in εκδόσεις των Q5, A6 και A7 Sportback της Audi απέκτησαν αναβαθμισμένη έκδοση με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η νέα μπαταρία των 17,9 kWh επιτρέπει στα συγκεκριμένα μοντέλα να καλύψουν πλέον 91 χιλιόμετρα (NEDC) με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα! Σημειώστε, ότι η δυνατότητα φόρτισης είναι 7,4 kWh, κάτι που σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί στο 100% σε μόλις 2,5 ώρες με τη χρήση ταχυφορτιστή. Οι διαστάσεις της μπαταρίας παραμένουν ακριβώς ίδιες, ενώ δεν διαφοροποιείται η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.

Κάτι που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι πλέον στα προγράμματα λειτουργίας και διαχείρισης του υβριδικού συστήματος, συναντάμε πλέον ακόμα ένα. Συγκεκριμένα, δίπλα στα γνωστά «Auto», «ΕV» και «Hold» προστέθηκε το «Charge». Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, σε αυτή τη λειτουργία ο θερμικός κινητήρας φροντίζει για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Η τελευταία και νεότερη προσθήκη στη γκάμα των plug-in μοντέλων της Audi είναι το Α6 Avant 50 TFSI e quattro, το οποίο κάνει χρήση της νέας μπαταρίας, ενώ η συνδυαστική ισχύ του συνόλου είναι 299 ίπποι και 450 Nm ροπής. Εκτός από τα προαναφερθέντα μοντέλα, η Audi προσφέρει plug-in εκδόσεις για τα A3 Sportback, Q3 και Q3 Sportback, αλλά και για τα Q7, Q8 και A8.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...