Δείτε εικόνες της Maserati Grecale!

Στη Maserati αποκάλυψαν εικόνες ενός πρωτότυπου της Grecale, του νέου SUV που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά που διανύουμε

  • -
  • -

Μέσα στους επόμενους μήνες η Maserati ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νεότερο μέλος της γκάμας των SUV μοντέλων της. Ο λόγος για την Grecale, η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από τη Levante. Το αυτοκίνητο αυτή την περίοδο εξελίσσεται και δοκιμάζεται στο δρόμο αλλά και στην πίστα, με τους τεχνικούς της ιταλικής εταιρείας να πραγματοποιούν τις τελικές αλλαγές τους πριν την παρουσίαση και την έναρξη παραγωγής. Προσπαθώντας να δημιουργήσουν θόρυβο, αλλά και να μας δώσουν μία ιδέα για τη σχεδιαστική γραμμή της Grecale, οι άνθρωποι της Maserati δημοσιοποίησαν μία σειρά από εικόνες του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου, στις οποίες φυσικά δεν είναι ευδιάκριτες οι λεπτομέρειες του αμαξώματος.

Η νέα Grecale που θα παρουσιαστεί πριν το τέλος του 2021, θα βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με την AlfaRomeoStelvio, αλλά θα χρησιμοποιεί διαφορετικές κινητήριες μονάδες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση! Θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Maserati στο Cassino της Ιταλίας, στις οποίες μάλιστα έγινε πρόσφατα επένδυση ύψους 800 εκατομμύριων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...