ΒMW X1 και X2 με μοναδικά οφέλη

Αφορά τις εκδόσεις με κινητήρες 1,5 λίτρων, βενζίνης και diesel

  • -
  • -

Η BMW προσφέρει τις X1 και X2 με ένα άκρως δελεαστικό πακέτο, που περιλαμβάνει προνομιακά πακέτα εξοπλισμού, ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και ολοκληρωμένη κάλυψη στις υπηρεσίες συντήρησης και οδικής προστασίας. Τα γερμανικά SUV εφοδιάζονται με τους τούρμπο κινητήρες βενζίνης και diesel 1,5 λίτρων και είναι οι εκδόσεις BMW X1 sDrive18i και BMW X2 sDrive18i.

Αναλυτικά προσφέρονται τα παρακάτω οφέλη για τα δύο μοντέλα:

1.  Όφελος έως 12.500 ευρώ

Όφελος έως και 12.500 ευρώ από τα πλούσια πακέτα εξοπλισμού xLine Advanced, Connected & Connected Advanced της BMW X1 και M Sport Advanced της BMW X2.

2.  4,9% επιτόκιο και δόση 239 ευρώ/μήνα

Ευκολία απόκτησης με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services.

Με 4,9% επιτόκιο, δόση 239 ευρώ/μήνα και 4 χρόνια άτοκη ασφάλιση. Ισχύει για εκδόσεις BMW X1 sDrive18i και BMW X2 sDrive18i.

3.  10 χρόνια Mobile Care

Το BMW Mobile Care φροντίζει στις έκτακτες περιπτώσεις ώστε ο οδηγός μιας BMW να απολαμβάνει την οδήγηση, την ασφάλεια και την άνεση σε κορυφαίο επίπεδο.

Με την απόκτηση της BMW X1 ή BMW X2 οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες οδικής προστασίας για 2 χρόνια οι οποίες μπορούν να ανανεωθούν αυτόματα έως και 10 χρόνια (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

4.  5 χρόνια BMW Service Deals

Προαιρετικά διατίθεται το πρόγραμμα συντήρησης BMW Service Inclusive σε προνομιακή τιμή για τα επόμενα 5 χρόνια ή 100.000 χλμ. προσφέροντας ξεγνοιασιά από τα έξοδα συντήρησης, επιθεώρησης ή και αντικατάστασης των αναλώσιμων υλικών.

5.  3 χρόνια ασφάλεια ελαστικών

Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν ασφάλιση ελαστικών για 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...