Η πιο ποθητή Ford Mustang στον κόσμο

Ένα θηρίο με περισσότερους από 800 ίππους φτιαγμένο από ανθρακονήματα

  • -
  • -

Το βάρος είναι ο εχθρός ενός αυτοκινήτου και ειδικά αν αυτό είναι σπορ. Με αυτή τη λογική η Classic Recreations δημιούργησε ένα αμάξωμα από ανθρακονήματα προκειμένου να το περιορίσει. Αυτό το έκανε σε συνεργασία με τους ειδικούς του χώρου σε αυτό το θέμα, την SpeedKore, με το αποτέλεσμα που πέτυχαν να είναι σχεδόν 300 κιλά πιο ελαφρύ.

Τη βάση αποτελεί μια Ford Mustang GT500 του 1967, με το αμάξωμα ν διατίθεται με τα ανθρακονήματα σε κοινή θέα ή κατόπιν παραγγελίας και βαμμένο. Η έκδοση carbon της GT500 συνδυάζεται με ανάρτηση της Detroit Speed, με την πίσω να αποτελείται πλέον από τέσσερις συνδέσμους. Επίσης, είναι εφοδιασμένη με υψηλών επιδόσεων φρένα της Wilwood.

Κάτω από το καπό αυτής της μοναδικής Mustang βρίσκεται ένα V8 κινητήρας 5,2 λίτρων που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων. Η απόδοση ξεπερνάει τους 800 ίππους! Στο εσωτερικό έχουν συνδυάσει το κλασικό με το σύγχρονο. Το απλό τιμόνι με τις τρεις ακτίνες δένει με τα bucket καθίσματα, δημιουργώντας όμορφη αντίθεση με το σύγχρονο σύστημα ήχου της Kenwood με ηχεία της Kicker. Η τιμή της ξεκινάει από 220.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει τα 250.000 ευρώ.

[ΠΗΓΗ: Carscoops]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...