Νέα Ford Mustang Boss

Το αφεντικό των Mustang

  • -
  • -

Η Ford παρουσίασε την έκδοση Boss 302 της Mustang, αναβιώνοντας το αγωνιστικό παρελθόν των παλαιότερων μοντέλων της. Το περιορισμένης παραγωγής Muscle-Car αποτελεί την πιο γρήγορη Mustang που κατασκεύασε ποτέ η Ford. Προικισμένη με αγωνιστικό ταμπεραμέντο, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολιτική χρήση.

Καρδία της έκδοσης Boss 302 είναι ο πληθωρικός V8 των 5.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 420 ίππους στην κορυφαία μέχρι στιγμής Mustang GT. Στην περίπτωση της Boss η απόδοση ανεβαίνει στους 440 ίππους και η ροπή στα 515 Nm, ενώ συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο σχέσεων, με κοντή τελική σχέσης μετάδοσης.Τα εργοστασιακά στοιχεία επιδόσεων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Τροχοί 19 ιντσών, πιο ισχυρά φρένα, μείωση του βάρους, ESP και Traction Control που απενεργοποιούνται, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (προαιρετικά υπάρχει και Torsen) και ένα εσωτερικό προικισμένο από την Recaro χαρακτηρίζουν την Boss 302.

Τέλος, θα υπάρχει και η ακόμα πιο καθαρόαιμη εκδοχή της Boss 302, εξοπλισμένη με το πακέτο Laguna Seca. Αεροδυναμικά βοηθήματα, σκληρότερες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και περαιτέρω «ελάφρωμα», όπως η μη ύπαρξη πίσω καθισμάτων, θα κάνουν την Boss 302 ακόμα πιο «αθλητική» στο δρόμο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...