Αμιγώς ηλεκτρικό Wrangler ετοιμάζει η Jeep

Μάθε πότε θα αποκαλυφθεί

  • -
  • -

Με το σκληροπυρηνικό Hummer να έχει ήδη πάρει τον δρόμο της ηλεκτροκίνησης, ήταν θέμα να χρόνου μέχρι να δούμε ακόμη ένα ιστορικό off-road μοντέλο να ακολουθεί. Φυσικά δεν είναι άλλο από το Jeep Wrangler, το οποίο όπως φαίνεται ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί και με πλήρως εξηλεκτρισμένη κινητήρια μονάδα. Όλα ξεκινήσαν από την ιστοσελίδα του Αμερικανού κατασκευαστή, καθώς εκεί μπορούμε να βρούμε το πρώτο teaser του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Wrangler.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η παρουσίαση του νέου μοντέλου θα αποτελέσει μέρος του Easter Jeep Safari 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 27 Μαρτίου με 4 Απριλίου στην Γιούτα. Η Jeep δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής περαιτέρω πληροφορίες εκτός από το ότι το ηλεκτρικό Wrangler, σύμφωνα με τις εικόνες που προσφέρει το teaser, θα φέρει μπαταρίες οι οποίες θα είναι διαχωρισμένες σε τρία διαφορετικά κομμάτια.

ΔΕΣ ΤΟ ΝΕΟ JEEP WRANGLER 4XE: ΤΟΝ PLUG-IN HYBRID “ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ”

Επίσης, η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε νέα σημεία φόρτισης τα οποία θα παίρνουν ενέργεια από ηλιακά πάνελ και θα είναι εγκατεστημένα σε απομακρυσμένες περιοχές όπως η πόλη Μόαμπ στην Γιούτα ή το Ρούμπικον Τρέιλ στην Καλιφόρνια.

Για περισσότερες πληροφορίες το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου όπου θα αποκαλυφθεί το εξηλεκτρισμένο off-roader.

Jeep-Wrangler-EV-Concept-2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...