Rimac C_Two: Εστιάζοντας στην ανάρτηση (video)

Η Rimac συνεχίζει την εξέλιξη του εκρηκτικού C_Two και αυτή τη φορά εστιάζουμε στον τομέα της ανάρτησης που φέρει την υπογραφή της KW

  • -
  • -

Το αμιγώς ηλεκτρικό C_Two αναμένεται να είναι ακόμα ένα εκρηκτικό hypercar από τη Rimac. Στόχος της κροατικής εταιρείας είναι να προσφέρει ένα μοντέλο που θα συνδυάζει τις συγκλονιστικές επιδόσεις με αντίστοιχη οδική συμπεριφορά. Η ισορροπία ανάμεσα στα δυναμικά χαρακτηριστικά, διατηρώντας υψηλά επίπεδα άνεσης αποτελεί μία δύσκολη εξίσωση. Σε αυτό τον τομέα το σημαντικότερο στοιχείο είναι η ρύθμιση της ανάρτησης. Αναζητώντας κορυφαία απόδοση η Rimac συνεργάστηκε με τη φημισμένη KW Suspension, η οποία διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει μέσα από τη συμμετοχή τους στους αγώνες, και όχι μόνο. Αρχικά, τα πρώτα στάδια της εξέλιξης και της σχεδίασης της ανάρτησης γίνονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, πριν περάσουμε φυσικά στο δρόμο και στην πίστα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ NICO ROSBERG ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ RIMAC C_TWO

Στην περίπτωση του C_Two οι δύο πλευρές κατέληξαν στη λύση των ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, ενώ η απόσταση από το έδαφος διαφοροποιείται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της KW Suspension πρόκειται για την πιο πρωτοποριακή ανάρτηση που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει. Πλέον, απομένουν λίγοι μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Μέχρι τότε, μέσα από το παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη λεπτομερή δουλειά που κρύβεται πίσω από το στήσιμο της ανάρτησης του C_Two.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...