O Nico Rosberg δοκιμάζει το Rimac C_Two (video)

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 το 2016 οδηγεί την τελευταία εξέλιξη του πρωτότυπου Rimac_C Two και μεταφέρει τις εντυπώσεις του

  • -
  • -

Ο Nico Rosberg όπως εύκολα φαντάζεστε είναι λάτρης της ταχύτητας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχει στην κατοχή του μία σειρά από εντυπωσιακά supercar, ενώ μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube δοκιμάζει και παρουσιάζει κατά καιρούς διάφορα εντυπωσιακά μοντέλα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 το 2016 ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα ένα αυτοκίνητο στη συλλογή του, και συγκεκριμένα το Rimac C_Two. Το hypercar από την Κροατία βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης, αλλά ο Rosberg είχε την ευκαιρία να οδηγήσει τη νεότερη εξέλιξη του πρωτοτύπου της Rimac.

Δείτε ακόμη: O Rosberg κάνει ντριφτ με την Porsche Taycan Turbo S


Αρχικά, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της κροατικής εταιρείας και επέλεξε χρώμα, αλλά και μία σειρά από λεπτομέρειες εξατομίκευσης σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αμέσως μετά, με τον ιδρυτή της εταιρείας Mate Rimac παραπλέυρως, πέρασε στο εσωτερικό του Rimac C_Two και είχε την ευκαιρία να το οδηγήσει. Και μέσα από το παρακάτω βίντεο μεταφέρει τις εντυπώσεις του.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...