Porsche Taycan: Νέα έκδοση προ των πυλών!

Η δημοσίευση μίας εικόνας στα social media της Porsche ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μία σειρά από φήμες αναφορικά με μία νέα έκδοση της Taycan

  • -
  • -

Η φήμη για την παρουσίαση μίας νέας έκδοσης της Porsche Taycan υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα. Αυτή τη φημολογία έρχεται πλέον να επιβεβαιώσει και η Porsche με το ποστάρισμα μίας φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, στην εικόνα διακρίνονται τέσσερις Taycan, αλλά μόλις στις τρεις ξεχωρίζει το μοντέλο. Δίπλα στις Turbo, Turbo και 4S είναι ευδιάκριτη ακόμα μία, χωρίς όμως να είναι φανερή η ονομασία της. Και η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία δεν αφήνει καμία αμφιβολία: «Καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Μείνετε συντονισμένοι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ME TH ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ PORSCHE TAYCAN TURBO

Περισσότερες πληροφορίες δεν διέρρευσαν, όμως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία πιο προσιτή έκδοση της Taycan που θα τοποθετηθεί στη βάση της σειράς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Porsche παρουσίασε μία πιο προσιτή έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο πίσω με απόδοση 408 ίππων. Όμως, η συγκεκριμένη εκδοχή με μπαταρία χωρητικότητας 79,2 kWh και αυτονομία 414 km είναι μέχρι σήμερα διαθέσιμη αποκλειστικά στην κινεζική αγορά. Κάτι που πιθανότατα σύντομα θα αλλάξει και η «μικρή» Taycan θα είναι το νέο μέλος στη σειρά που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Porsche στο άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...