Ένα ηλεκτρικό scooter με φουλ τεχνολογία: το BMW Motorrad Definition CE 04

Με οθόνη 10,25” που λειτουργεί ως η διεπαφή μεταξύ του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου του χρήστη

  • -
  • -

Πολλά περισσότερα από ένα scooter είναι το ηλεκτροκίνητο BMW Motorrad Concept Definition CE 04. Έχει εξελιχθεί με τη λογική “Plugged to life” όπως ανακοινώνει η BMW και πέρα από ηλεκτροκίνητη φύση του, σε συνδυασμό με διαθέσιμο εξοπλισμό για τον αναβάτη προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία μετακίνησης.

Με στοιχεία από το Concept Link, το πρωτότυπο που είδαμε λίγα χρόνια πριν, το συγκεκριμένο scooter είναι ένα όχημα του μέλλοντος που βρίσκει εφαρμογή στην πράξη. Η φιλοσοφία ηλεκτροκίνησης, με επίπεδους υποδαπέδιους συσσωρευτές ενέργειας και ένα συμπαγές σύστημα μετάδοσης, επιτρέπει τη δημιουργία μιας πολύ ξεχωριστή σχεδίασης που σηματοδοτεί μία νέα, αστική αισθητική, αποστασιοποιημένη από το συμβατικό στυλ.

Ο αναβάτης κάθεται χαμηλά, κατεβάζοντας το κέντρο βάρους και βελτιώνοντας την οδηγική εμπειρία, ενώ έχει στη διάθεσή του έναν φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο στο πλάι. Η φουτουριστική σχεδίαση θυμίζει μεγάλη μοτοσικλέτα, χωρίς όμως να χάνει από την πρακτικότητα και τη ευελιξία που χαρακτηρίζει τα scooter. Δεν είναι η μοτοσικλέτα που θα κινηθεί εκτός πόλης, αλλά ένα scooter που στοχεύει σε αναβάτες που κάνουν αστικές μετακινήσεις και μπορούν να αξιοποιήσουν τις ηλεκτρικές δυνατότητες του οχήματος.

Ο αναβάτης είναι συνδεδεμένος με το περιβάλλον του μέσα από το smartphone του, μέσω του BMW Motorrad Definition CE 04. Η οθόνη των 10,25” είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία μέχρι σήμερα και λειτουργεί ως η διεπαφή μεταξύ του ψηφιακού και του αναλογικού κόσμου του χρήστη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...