Το Hyundai Kona Electric δέχεται το πρώτο του φρεσκάρισμα

Τι άλλαξε σε εμφάνιση και εσωτερικό

  • -
  • -

Το αμιγώς ηλεκτρικό Kona υιοθετεί μία πιο φουτουριστική εμφάνιση, η οποία το κάνει να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο από την πρόσφατα ανανεωμένη υπόλοιπη γκάμα. Με τα υπόλοιπα Kona, το ηλεκτρικό μοιράζεται τα νέα στενότερα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και τα νέα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος, το μεγαλύτερο μέρος έχει μείνει ανέπαφο, εκτός από τα ελαφρώς ανασχεδιασμένα φώτα που βοηθούν στη διαφοροποίηση από το παλιό.

interior

Στο εσωτερικό βλέπουμε ένα ικανοποιητικό τεχνολογικό άλμα σε σχέση με το παλιό. Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25’’ έρχεται τώρα πια στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορεί (όπως και πριν) να βρει κάποιος και οθόνη για infotainment αντίστοιχου μεγέθους, σε περίπτωση που δεν του αρκεί η οθόνη 8’’ του στάνταρ εξοπλισμού. Παράλληλα, οι πίσω επιβάτες τώρα έχουν στην διάθεση τους θερμαινόμενα καθίσματα, όπως και μία έξτρα θύρα USB.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΗ HYUNDAI KONA ELECTRIC 64kWh

Εκτός του hardware, η Hyundai φρόντισε και για μία ικανοποιητική αναβάθμιση στο software του ηλεκτρικού Kona και πιο συγκεκριμένα στις υπηρεσίες που προσφέρει το Bluelink, με τις φωνητικές εντολές, αλλά και τις εξ αποστάσεως λειτουργίες φόρτισης και κλιματισμού να είναι πλέον διαθέσιμες. Στην περίπτωση δηλαδή που το όχημα είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή, ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιήσει το σύστημα κλιματισμού για να ζεστάνει ή να δροσίσει την καμπίνα του οχήματος, πριν ακόμα εισέλθει.

Δοκιμή: Hyundai KONA Electric - Το ηλεκτρικό SUV με τη μεγάλη αυτονομία

Από μεριά απόδοσης δεν έχουμε καμία διαφοροποίηση με τις δύο διαθέσιμες εκδόσεις των 136 και 204 ίππων να παραμένουν ως έχουν. Στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας έχουμε μερικές προσθήκες όπως, προειδοποίηση τυφλού σημείου, προειδοποίηση διερχόμενων οχημάτων για την όπισθεν, προειδοποίηση για ασφαλή έξοδο από το όχημα και το σύστημα εκτάκτου ανάγκης eCall το οποίο ειδοποιεί αυτόματα τις αρμόδιες υπηρεσίες σε περίπτωση ατυχήματος.

Το ανανεωμένο ηλεκτρικό Kona αναμένεται να βγει στην αγορά τον ερχόμενο Μάρτιο, με τις τιμές να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...