Infiniti QX60 Monograph: Δείχνει το μέλλον στον σχεδιασμό της επόμενης γενιάς των SUV [Video]

To νέας γενιάς μοντέλο παραγωγής θα αποκαλυφθεί το 2021

  • -
  • -

“Ντυμένο” με μια αντανακλαστική απόχρωση πλατίνας, το INFINITI QX60 Monograph που αποκαλύφθηκε από την μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων της Nissan, αποτελεί μια προεπισκόπηση ενός πιο πολυτελούς και επιβλητικού σχεδιασμού, για το νέας γενιάς δημοφιλές οικογενειακό  SUV στην γκάμα της. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μία απλή μελέτη σχεδιασμού ή ένα πρωτότυπο, μιας και παρέχει μια απτή εικόνα για το πώς η INFINITI σχεδιάζει να μεταμορφώσει ένα μελλοντικό της μοντέλο. Το QX60 Monograph προσφέρει μια ματιά στις αναλογίες και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά  που θα κοσμούν το μελλοντικό SUV της μάρκας, με τις  τρείς σειρές καθισμάτων.

top

Οι αναλογίες περιλαμβάνουν φαρδύτερο αμάξωμα, κομψή καμπίνα, οριζόντια πλαϊνή γραμμή και “μυώδεις” θόλους τροχών. Ο συνδυασμός προσθέτει μια επιβλητική εμφάνιση και μια μοναδική προσωπικότητα στο SUV. Το τρέχον QX60 είναι δημοφιλές στις οικογένειες, καθώς προσφέρει ευρυχωρία και άνετα καθίσματα σε διάταξη τριών σειρών. Οι αναλογίες του QX60 Monograph δείχνουν την πρόθεση της INFINITI να διατηρήσει αυτά τα δυνατά σημεία, εφαρμόζοντας τα σε μια νέα εμφάνιση.

Η μαύρη οροφή δημιουργεί έντονη αντίθεση με το πλούσιο χρώμα του αμαξώματος για μια έντονη οπτική απεικόνιση. Οι κολώνες, η οροφή, το μπροστινό, το πλαϊνό και το πίσω κρύσταλλο  συνδέονται άψογα, δίνοντας μια πανοραμική αίσθηση στην καμπίνα και προωθώντας μια αίσθηση ευρυχωρίας. Οι λεπτές ράγες οροφής παρέχουν μια πρακτική αντίθεση στις κομψές, σπορ αναλογίες.

back

Ο περίπλοκος φωτισμός τύπου "πλήκτρων ψηφιακού πιάνου" μπροστά και πίσω, προβάλλει μια φουτουριστική εμφάνιση και δείχνει την επιθυμία της INFINITI να συνδυάσει την τέχνη με την τελευταία τεχνολογία. Η εσωτερική δομή των προβολέων διαθέτει σχήμα και μοτίβο γραμμών που εμπνέονται από μια ηλεκτρική ψύκτρα.

Στο σύνολό του, το QX60 Monograph αποκαλύπτει μια αλλαγή στην κατεύθυνση που υιοθετούν οι σχεδιαστές της INFINITI για το QX60 επόμενης γενιάς. Η έκδοση παραγωγής της επόμενης γενιάς του QX60 αναμένεται το 2021.

Δείτε το επίσημο video εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...