Τι ετοιμάζει η Honda και μπαίνει στην πρίζα;

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μαζικής παραγωγής ετοιμάζει η Honda για την κινεζική αγορά

  • -
  • -

Τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα της για τη διεθνή έκθεση του Πεκίνου που θα γίνει από 26 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2020, ανακοίνωσε η Honda. Το αστέρι της ιαπωνικής φίρμας που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο, το πρώτο για την αγορά της Κίνας.

Ακόμα δεν έχει γίνει η αποκάλυψη του ονόματος του μοντέλου, με το μόνο στοιχείο που έχει δοθεί σε αυτή τη χρονική περίοδο να είναι μια φωτογραφία που αποκαλύπτει μόνο το εμπρός μέρος με τα χαρακτηριστικά φώτα LED.

Η σκοτεινή αυτή φωτογραφία δεν μας επιτρέπει να δούμε πολλά πράγματα σχετικά με το μοντέλο, αλλά υποθέτουμε ότι η μάσκα δεν θα έχει εισαγωγές αέρα, κατά τα πρότυπα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ HONDA e

Οι αιχμές είναι αυτές που ξεχωρίζουν σχεδιαστικά, ενώ μια ακόμα λεπτομέρεια που φαίνεται είναι οι ζάντες αλουμινίου με τις πολλές ακτίνες. Κρίνοντας από τις αναλογίες που αποκαλύπτονται σε αυτή τη φάση, ίσως πρόκειται για ένα σεντάν μοντέλο ή ένα μικρό crossover με κουπέ αισθητική, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 26 του μήνα για την πλήρη αποκάλυψη.

Δίπλα στο πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά η Plug-in Hybrid έκδοση του CR-V, αλλά και κάποιες άλλα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Honda.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...