Πόσα θα έδινες για μια ηλεκτρική κόπια του Defender;

Μπορεί πρόσφατα να βγήκε το νέο Defender, αυτό όμως δεν πτοεί το τεράστιο κοινό του παλιού

  • -
  • -

Δεν είναι η πρώτη φόρα που βλέπουμε θρύλους από το παρελθόν της αυτοκίνησης να εξιχρονίζονται και να μπαίνουν στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Το τελευταίο δημιούργημα που ακολούθησε το... ρεύμα ονομάζεται Twisted NAS-E 4x4 και είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του σκληροτράχηλου off-roader Defender.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ DEFENDER

Μπορεί πρόσφατα να ενθουσιαστήκαμε με τις ικανότητες του ολοκαίνουργιου Land Rover Defender, αλλά εδώ είναι μια άλλη ιστορία. Πρόκειται για την ήδη διάσημη NAS έκδοση (North America Spec), με ένα E να έχει προστεθεί στο τέλος του τίτλου, το οποίο εκπροσωπεί φυσικά, την Electric φύση του οχήματος.

Πρόκειται για ένα συλλεκτικό μοντέλο, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 30 κομμάτια, με το καθένα από αυτά να φτιάχνεται στο χέρι και να αριθμείται, από την Twisted Automotive.
Twisted-NAS-E-4x4-electric-conversion-of-Land-Rover-Defender-3

Οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εκδόσεων. Την βασική και την NAS-E Plus. Στην βασική έκδοση η απόδοση του ηλεκτρικού μοτέρ φτάνει τους 217 ίππους και τα 380 Nm ροπής, ενώ στην έκδοση Plus έχουμε 325 ίππους και 420 Nm ροπής. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 60 kWh και μπορεί να προσφέρει μέχρι και 322 km αυτονομίας. Στα θετικά να προστεθεί πως το νέο ηλεκτρικό off-road προσφέρει και ταχυφόρτιση.

Εκτός από την βασική αλλαγή, που είναι ο εξηλεκτρισμός, η Twisted Automotive έβαλε το χέρι της και στο στήσιμο του οχήματος, καθώς και στην εμφάνιση, εξωτερικά και εσωτερικά. Στο NAS-E βρίσκουμε αναβαθμισμένες αναρτήσεις, φρένα, με εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες πίσω, ενώ έχουν προστεθεί ABS και TCS.
Twisted-NAS-E-4x4-electric-conversion-of-Land-Rover-Defender-4

Θα υπάρχουν τρεις επιλογές χρώματος με 10 αυτοκίνητα να αντιστοιχούν στο κάθε χρώμα, ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε αναβαθμισμένο δερμάτινο σαλόνι.

Όλες αυτές οι αλλαγές όμως έρχονται και με ένα κόστος. Πιο συγκεκριμένα 185.000 δολάρια (158.000 ευρώ) για το NAS-E και 210.000 δολάρια (180.000 ευρώ) για το NAS-E Plus.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...