Η Integrale έγινε ηλεκτρική

Ένας θρύλος των ράλι ετοιμάζεται να περάσει στην ηλεκτροκίνηση

  • -
  • -

Μετά την Lancia Delta Futurista της ιταλικής Automobili Amos που είχαμε δει πριν λίγα χρόνια να αναβιώνει το ιστορικό αυτοκίνητο με μία restomod έκδοση, σειρά έχει η GC Competition με την ηλεκτρική έκδοση του ιταλικού μοντέλου.

E-Retrofit Premium series ονομάζεται η γκάμαEVοχημάτων που ετοιμάζει η GC Competition, με την Lancia Delta Integrale να είναι το πρώτο. Γνωρίζοντας την ιστορία του μοντέλου, η εταιρία δεν ήθελε να απογοητεύσει δημιουργώντας μία αργή και βαρετή εκδοχή του ιταλικού hatchback, αλλά να τιμήσει το παρελθόν. Γι’ αυτό και θα λανσαριστεί μαζί με το πρώτο αγωνιστικό ηλεκτρικό της εταιρίας.

Η Lancia είναι το πρώτο αυτοκίνητο της σειράς και μπορούμε να υποθέσουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλα εξίσου σημαντικά αυτοκίνητα όπως Audi Quattro, Subaru Impreza WRC, Ford Escort RS1800, Toyota Celica Turbo και Mitsubishi Lancer Evolution.

Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νούμερο που να παραπέμπει στο κόστος της Lancia, αν και υποπτευόμαστε δεν θα είναι ο ορισμός του «οικονομικού». Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει βέβαια, οι προ παραγγελίες ξεκινούν τον ερχόμενο Οκτώβρη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...