Αποκαλύφθηκαν τα ηλεκτρικά Volkswagen ID.4 X και ID.4 Crozz

Τα ηλεκτρικά SUV της γερμανικής εταιρείας είδαν το φως της δημοσιότητας στην Κίνα

  • -
  • -

Οι Κινέζοι έκλεψαν την μπουκιά από το στόμα των Γερμανών, κάνοντας την αποκάλυψη του νέου ID.4 στις εκδόσεις X και Crozz, πριν από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου από τον κατασκευαστή.

Οι φωτογραφίες του μοντέλου αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας. Οι φωτογραφίες του γκρι αυτοκινήτου είναι η έκδοση ID.4 X, ενώ του λευκού είναι του ID.4 Crozz.

Το μοντέλο ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα που εισήγαγε το ID.3, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen. Σύμφωνα με πληροφορίες το ID.4 X και το ID.4 Crozz έχουν κοινό μεταξόνιο 2.765 mm και πλάτος 1.852 mm, αλλά διαφορετικό μήκος και ύψος.

Το ID.4 X έχει μήκος 4.612 mm και 1.640 mm ύψος, ενώ το ID.4 Crozz είναι ελαφρώς μικρότερο σε αυτές τις διαστάσεις, με μήκος 4.592 mm και ύψος 1.629 mm. Οι διαφορές προκύπτουν από τη χρήση διαφορετικών προφυλακτήρων και καθαρού ύψους από το έδαφος.

Και τα δυο θα κατασκευάζονται σε συνεργασία της Volkswagen με τους Κινέζους στην Κίνα. Η απόδοση του ηλεκτρικού κινητήρα είναι 204 ίπποι, όπως και στην ισχυρή εκδοχή του αδελφού ID.3.

Οι επιλογές στις μπαταρίες αναμένεται να είναι ίδιες με αυτές του ID.3, με τη μεγαλύτερη να προσφέρει μέγιστη αυτονομία 500 χιλιομέτρων. Επίσης οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα είναι δύο, η 1st Edition και η PRO. Τα Volkswagen ID.4 X και ID.4 Crozz αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας τους ερχόμενους μήνες.

[ΠΗΓΗ: Carscoops]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...