Όλες οι αλλαγές στο ανανεωμένο ΜΙΝΙ Countryman (video)

Το compact SUV αντιπροσωπεύει σχεδόν το 30% των παγκοσμίων πωλήσεων της βρετανικής μάρκας

  • -
  • -

Το ΜΙΝΙ που πάει… παντού, το Countryman δηλαδή, ανανεώθηκε σχεδιαστικά και τεχνολογικά, ώστε να «βουτήξει» και πάλι στα βαθιά της κατηγορίας του. Το εμπρός μέρος φρεσκαρίστηκε χάρη στην επανασχεδιασμένη γρίλια, τα εμπρός φώτα και τα φώτα ομίχλης είναι στάνταρ τεχνολογίας LED, τα πίσω φώτα έχουν το μοτίβο της σημαίας της Μ. Βρετανίας, οι δυνατότητες εξατομίκευσης αυξήθηκαν με νέα χρώματα και νέες ζάντες αλουμινίου.

Διαθέσιμο με σύνολα βενζίνης, diesel, plug-in hybrid αλλά και τετρακίνηση ALL4, το Countryman προσφέρεται συνολικά σε 11 παραλλαγές στους πελάτες της ΜΙΝΙ.

Από το One Countryman βενζίνης με τους 102 ίππους και το Cooper Countryman απόδοσης 136 PS, έως το One D Countryman (πετρέλαιο) με 116 ίππους και Cooper D Countryman με 150 ίππους. Υπάρχουν επίσης οι εκδόσεις Cooper Countryman ALL4 (136 PS), Cooper S Countryman (178 PS), Cooper S Countryman ALL4 (178 PS), Cooper SE Countryman ALL4 (plug-in υβριδικό με 220 PS), Cooper D Countryman ALL4 (150 PS), Cooper SD Countryman 190 PS), Cooper SD Countryman ALL4 (190 PS). Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d.

Ο εξοπλισμός αναβαθμίζεται με ψηφιακή οθόνη 5 ιντσών στον πίνακα οργάνων (προαιρετική), στάνταρ σπορ δερμάτινο τιμόνι σε όλες τις εκδόσεις, νέες υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ΜΙΝΙ Connected και πλήθος αξεσουάρ.


ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ COOPER S COUNTRYMAN 192 PS


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...